M - Sob 02 Cze, 2012 Rabarbarr z mka bedzie Anonymous - Sob 02 Cze, 2012 przepraszam ale nie rozumiemMarek23 - Nie 03 Cze, 2012
rabarbar napisał/a:
ooo własnie Marek,chodzą plotki ze twoje test drajwy to kosztowne bywają
Na tyle co ich w zyciu miałem to to nawet promil nie jest. Nie masz sie czego bac. Kup M, bedziemy mega kumplami Anonymous - Nie 03 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
rabarbar napisał/a:
ooo własnie Marek,chodzą plotki ze twoje test drajwy to kosztowne bywają
Na tyle co ich w zyciu miałem to to nawet promil nie jest. Nie masz sie czego bac. Kup M, bedziemy mega kumplami
spoko,masz załatwione lajtowe o życie.w zasadzie to mi zależy na tym ,moze sie czegoś naucze w koncuM - Nie 03 Cze, 2012
rabarbar napisał/a:
przepraszam ale nie rozumiem
Skrót myslowy Anonymous - Nie 03 Cze, 2012
M napisał/a:
rabarbar napisał/a:
przepraszam ale nie rozumiem
Skrót myslowy
no tak,ja raczej słabo myśle Marek23 - Nie 03 Cze, 2012
rabarbar napisał/a:
spoko,masz załatwione lajtowe o życie.w zasadzie to mi zależy na tym ,moze sie czegoś naucze w koncu
Za lajtowe M to Ci sie stary mega odwdziecze M - Nie 03 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
rabarbar napisał/a:
spoko,masz załatwione lajtowe o życie.w zasadzie to mi zależy na tym ,moze sie czegoś naucze w koncu
Za lajtowe M to Ci sie stary mega odwdziecze
np kompletem nowych panew no name - Nie 03 Cze, 2012
rabarbar napisał/a:
wadery bez rewelki wiec kierowcy pewnie wymiana na kubeł
Jeżeli chcesz pod upalanie to wadery raczej szybko sprzedasz Anonymous - Nie 03 Cze, 2012 wiem,przecie pisze ze wymienie na kubeł,ewentualnie na recaro z evo bo akurat mam mocowania do e36Marek23 - Nie 03 Cze, 2012 Kurde, rabarbar kiedy jedziesz na Poznań? Stawiam wache na tor i dojazd mi - Pon 04 Cze, 2012 ej no, nie ma takiego bicia! Tojka znów będzie zbierała bęcki bolesneAnonymous - Pon 04 Cze, 2012 nie pękaj młody,jeszcze nie kupiłemmi - Pon 04 Cze, 2012 dobra, dobra, to tylko kwestia czasu myślę...Anonymous - Wto 05 Cze, 2012 masz racje to tylko kwestia czasu,bo to z Jeleniej Góry okazało sie nie teges.Bylim z Bartem i Młodym Papieżem obejrzeć(za co chce im bardzo,bardzo podziękować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!),auto bite i to chyba solidnie z prawej strony,ale to huy,najgorszy był własciciel,yebany polski kombinatorek,kłamca który szedł w zaparte do samego konca,możnaby mu napluć w twarz a on by powiedział ze deszcz pada.ide spać,Bart pewnie wszystko barwnie opisze a M3 szukam dalej,najwyżej dozbieram kasy i do niemcowni sie wybiore