Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Czesci Clio sport 2001 r
Grzesiek VTS - Czw 14 Cze, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
śruby do kół po ile?
może lambdę? za jakiś grosik?
hyy 100 zl za całosc Rasputin - Czw 14 Cze, 2012 Kompa masz w aucie czy juz wyjęty?WuRC - Czw 14 Cze, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
spoko jak cos to Ci pożyczę z opcją zwrotu
OK GeKo - Czw 14 Cze, 2012
Janusz napisał/a:
a czy moje marchewy juz walają się po układzie wydechowym ??
NIe, a mają już robić łubudubu?Janusz - Czw 14 Cze, 2012 przeca pisałem na gadu gadu, juz nie musi, ale jak fura będzie do odbioru to żeby robił Rasputin - Czw 14 Cze, 2012 Karwa Janek będzie miał wcześniej?! Tak nie można Grzesiek VTS - Czw 14 Cze, 2012
Rasputin napisał/a:
Kompa masz w aucie czy juz wyjęty?
wyjety ...Rasputin - Czw 14 Cze, 2012 No to trochę lipa bo myslałem że GeKo by zwirusował od razu. Nie mam zamiaru kupować dla głupich marchew 3 - słownie - trzeciego kompa w ciemno
Daj znać jak bedziesz miał new 182 kompletne (by dało się sprawdzić soft i ewentualnie z marchewic go od razu )Jaco - Czw 14 Cze, 2012 Jak wygląda sprawa z felgami ?Grzesiek VTS - Czw 14 Cze, 2012 roj - Czw 14 Cze, 2012
Jaco napisał/a:
Jak wygląda sprawa z felgami ?
na razie ja zaklepałem bo może zbuduję paczkę z kilkoma innymi częściami.
czekam jeszcze na raport ze stanu (m.in. felg).
jeśli to dla Ciebie mega istotna sprawa to bierz, jeśli nie to podtrzymuję jeszcze rezerwacjęNath - Pią 15 Cze, 2012 Jakby sie odwidzialo to zainteresowany jestem felgami chociaz sobie je pogromadzeJaco - Sob 16 Cze, 2012
roj napisał/a:
jeśli to dla Ciebie mega istotna sprawa to bierz, jeśli nie to podtrzymuję jeszcze rezerwację
spoko spoko, czekam sobie w kolejce, chciałem tylko się dowiedzieć jak na dzisiaj wygląda sytuacja Grzesiek VTS - Wto 19 Cze, 2012 Wiec:
Zrobiłem foty,felgi sprawdzone sa ok proste 5 sztuk a miały byc 4 .
Puszka filtra wraz z filterm ITG gabka.
Zawiesznie KONI .
Wydech 2,5 cala od katalizatora .
Foto:
Felgi 4 sztuki cena 600 zl lub 5 sztuk.... 700 zl .Tylko kto był pierwszy ???
Obudowa filtra sprzedana czekam na decyzje czy filtr bedzie w zestawie brany WuRC - Wto 19 Cze, 2012 Jakby co to ile za ITG ? ;>