mi - Wto 17 Lip, 2012 taka norma lokalna niestety...
...ale to nie powód żeby się poddawać i kupować coś, co nie spełni Twych oczekiwań...Yarko - Wto 17 Lip, 2012 rabarbar, nie marnuj czasu na egzemplarze za ~20k, szkoda Twojego czasu i nerwówTomcat - Wto 17 Lip, 2012
Yarko napisał/a:
rabarbar, nie marnuj czasu na egzemplarze za ~20k, szkoda Twojego czasu i nerwów
Mnie tak samo mówili jak kupowałem T-Sporta za mniej niż 25k a okazało się, że jednak była to okazja Nie ma reguły, trzeba oglądać wszystko.mi - Wto 17 Lip, 2012
Tomcat napisał/a:
Nie ma reguły, trzeba oglądać
+1
My z bratem z despery prawie Fabię SDI kupiliśmy, ale jednak warto było ją olać i poczekać na to, czego szukaliśmy.Franek - Wto 17 Lip, 2012 Jedno zero więcej i polecam - auto znajomego http://allegro.pl/bmw-m5-...2468520969.htmlBart - Wto 17 Lip, 2012 Myślę, że Rabarbarbarbar bardzo się ucieszy, że do wzięcia jest pewne M5 za 200k+
Bart-spalanie ci podskoczyło??was79 - Wto 17 Lip, 2012 Franek-Baranek nieźle doyebał Franek - Wto 17 Lip, 2012
Ale trzeba przyznać, ze furka spoko itr 911 - Wto 17 Lip, 2012
Franek napisał/a:
:D
Ale trzeba przyznać, ze furka spoko
To fakt spoko loko, ale z budżetem grupo poleciałeś
Swoją drogą E60 mistrz ema, ale koszty utrzymania tego (nie mówię o waszce) to kosmos!!!
M3 e46 przy tym to jak seicento w gazie
A co to m3 e36 w cenie do 20 koło...NIE REALNE I NIE MA OKAZJI!!!
Jak auto zdrowe to nawet przekładaniec powinien kosztować 30-35tysi no chyba, że ktoś lalki nie szuka to coś poniżej może się znajdzie.ade - Śro 18 Lip, 2012
itr 911 napisał/a:
A co to m3 e36 w cenie do 20 koło...NIE REALNE I NIE MA OKAZJI!!!
Jak auto zdrowe to nawet przekładaniec powinien kosztować 30-35tysi no chyba, że ktoś lalki nie szuka to coś poniżej może się znajdzie.
Jak coś zapraszam do Krakowa. Najszybszy i jeden z najlepiej utrzymanych egzemplarzy w Krakowie, szukany ponad rok. Najlepsza sztuka jaka się pojawiła w ciągu roku w pl (teoretycznie były jakieś dwie za ponad 40 ale ich nie oglądaliśmy) i w jednej z najniższych cen.