To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 4 (SOBOTA) i 15 SIERPNIA (ŚWIĄTECZNA ŚRODA) TRENINGI W UŁĘŻU

buni - Nie 05 Sie, 2012

sorki moj blad. tam powinna stac opona ograniczajaca to ciecie przy wyjezdzie z lasku
poziek - Nie 05 Sie, 2012

Kenet napisał/a:
Co więcej to te cięcia rajdówek powodowały naniesienie kupy syfu na asfalt i ja tam na przykład nie mogłem wyjść pełnym ogniem bo nic nie kleiło.

Dokładnie, dużo mniej przyczepnie tam było niż poprzednim razem :ost:

Kenet - Nie 05 Sie, 2012

A jakie czasy ten Szport jeździł?

poziek - Nie 05 Sie, 2012

Jacek nie dał się namówić na wrzucenie mu stopera do środka...

Ale z tego co patrzyliśmy to w kilku miejscach był prędki... ;D

Anonymous - Nie 05 Sie, 2012

poziek napisał/a:
Jacek nie dał się namówić na wrzucenie mu stopera do środka...

Why?

poziek napisał/a:
z tego co patrzyliśmy to w kilku miejscach był prędki...

tym bardziej why? :]

Kamill - Nie 05 Sie, 2012

Pierwszy raz nie pojechałem i pierwszy ra był fotograf :wall: Pewnie 15nastego nikt fot nie będzie robił ? :>
Czasy bardzo ładne, aż trochę zwątpiłem jak spojrzałem na swój z ostaniego ułeża. Trzeba przyjechać i poprawić :p

roj - Nie 05 Sie, 2012

no czasy bardzo dobre.
Alex uciął ponad 5,5 sekundy a Stf zrobił identyczny czas ze swoim najlepszym robiąc kółko nie swoim clio w serii? (czyli różnica ponad 200 kg bo wtedy 3:08:9 zrobił bez pasażera i wybebeszonym)

roj, no teraz muszę przyznać, że Federal jest mistrzową oponą w tym rozmiarze co ja mam. Stąd ta poprawa w porównaniu do starego slicka i drogowych Conti. Poza tym, przejechałem się z instruktorem i usłyszałem co źle robię. Btw. Buni, wymyśliłeś już co mi poradzić czy nadal obstajemy przy "poprawny przejazd nie mam sie do czego przyczepić"? :rotfl:

Stf założył na to kółko pomiarowe świeżutkiego (chyba nowego?) slicka wiec też nie ma się co dziwić, że wykręcił taki czas autem cięższym (również bez pasazera chyba?).

Kenet - Nie 05 Sie, 2012

Ja szedłem o zycie :]

Alex też szedł co mógł, nawet trawo

roj - Nie 05 Sie, 2012

AleX_R53 napisał/a:
roj, no teraz muszę przyznać, że Federal jest mistrzową oponą w tym rozmiarze co ja mam. Stąd ta poprawa w porównaniu do starego slicka i drogowych Conti. Poza tym, przejechałem się z instruktorem i usłyszałem co źle robię. Btw. Buni, wymyśliłeś już co mi poradzić czy nadal obstajemy przy "poprawny przejazd nie mam sie do czego przyczepić"? :rotfl:

Stf założył na to kółko pomiarowe świeżutkiego (chyba nowego?) slicka wiec też nie ma się co dziwić, że wykręcił taki czas autem cięższym (również bez pasazera chyba?).

może i tak. wiadomo, że opona najważniejsza.

to w takim razie wychodzi na to, że Stf zamiast robić z przodu kąty, wybebeszać furę i zakładać lekkie felgi 16tki to mógł kupić lepsze opony w 15 calach i miałby lepszy efekt :]

mi się cały czas wydaje, że gdzieś coś mogło być minimalnie inaczej z trasą chociaż oglądając onboard Keneta chyba było tak samo.

Kenet - Nie 05 Sie, 2012

Może ilość przejechanych kółek przekłada się na poprawę czasów? :>

W takim razie 15ego atakuje 3:10 ;D

roj - Nie 05 Sie, 2012

zakładaj sliki, Poziek urwał 8 sekund ze swojego czasu na federalach to zaatakujesz czas Rasty jak się przyłożysz :faja:

Kenet napisał/a:
Ja szedłem o zycie :]

Alex też szedł co mógł, nawet trawo Obrazek

To byl przejazd z kumplem Rasy, chlopka sie nudzil to trzeba bylo na koniec "pomodzic" ;)

Prawda taka ze asfaltem tam bylo szybciej, brak walki o przyczepnosc.

Stf - Nie 05 Sie, 2012

roj napisał/a:
to w takim razie wychodzi na to, że Stf zamiast robić z przodu kąty, wybebeszać furę i zakładać lekkie felgi 16tki to mógł kupić lepsze opony w 15 calach i miałby lepszy efekt

Poziek ode mnie wziął te slicki. Kupiłem je z 3 tyg temu. To nie jest nowy zestaw. To taki z 50% mięsa na przedniej osi i z 30% na tyle - chyba że rozpatrujemy poprzez porównanie do moich ostatnich z drutami na których robiłęm swój best - to tak. Wyglądały jak nowe ;) Ja teraz przesiadłem się na 16". Można powiedzieć że slicki są w garażu - zcw też z całkiem niezłą ilością mięsa więc widzimy się 15go.

To zielone Clio - to Clio Cup. Sadev, trąbki, apracing, - wszystko profi. Podobno ono wygrało jakiś puchar Clio w UK w 2009r. Właściciel wrzucił kostkę do środka ale nie wiem co z czasem w końcu... chyba nie ma. W 1 przejeździe wydawało mi się że go dochodziliśmy ale to może złudzenie optyczne.

roj - Nie 05 Sie, 2012

Stf napisał/a:
Poziek ode mnie wziął te slicki. Kupiłem je z 3 tyg temu. To nie jest nowy zestaw. To taki z 50% mięsa na przedniej osi i z 30% na tyle - chyba że rozpatrujemy poprzez porównanie do moich ostatnich z drutami na których miałem swój best - to tak. Wyglądały jak nowe Ja teraz przesiadłem się na 16". Można powiedzieć że slicki są w garażu - zcw też z całkiem niezłą ilością mięsa więc widzimy się 15go.

raczej starałem się tym naprowadzić na to, że może warunki były trochę inne niż ostatnio ;)
15tego będę pewnie bliżej rally landu kuchara niż ułęża :faja:

Stf napisał/a:
To zielone Clio - to Clio Cup. Sadev, trąbki, apracing

grubo o_O