HH.ORG na Torze - 4 (SOBOTA) i 15 SIERPNIA (ŚWIĄTECZNA ŚRODA) TRENINGI W UŁĘŻU
buni - Nie 05 Sie, 2012 sorki moj blad. tam powinna stac opona ograniczajaca to ciecie przy wyjezdzie z laskupoziek - Nie 05 Sie, 2012
Kenet napisał/a:
Co więcej to te cięcia rajdówek powodowały naniesienie kupy syfu na asfalt i ja tam na przykład nie mogłem wyjść pełnym ogniem bo nic nie kleiło.
Dokładnie, dużo mniej przyczepnie tam było niż poprzednim razem Kenet - Nie 05 Sie, 2012 A jakie czasy ten Szport jeździł?
poziek - Nie 05 Sie, 2012 Jacek nie dał się namówić na wrzucenie mu stopera do środka...
Ale z tego co patrzyliśmy to w kilku miejscach był prędki... Anonymous - Nie 05 Sie, 2012
poziek napisał/a:
Jacek nie dał się namówić na wrzucenie mu stopera do środka...
Why?
poziek napisał/a:
z tego co patrzyliśmy to w kilku miejscach był prędki...
tym bardziej why? Kamill - Nie 05 Sie, 2012 Pierwszy raz nie pojechałem i pierwszy ra był fotograf Pewnie 15nastego nikt fot nie będzie robił ?
Czasy bardzo ładne, aż trochę zwątpiłem jak spojrzałem na swój z ostaniego ułeża. Trzeba przyjechać i poprawić roj - Nie 05 Sie, 2012 no czasy bardzo dobre.
Alex uciął ponad 5,5 sekundy a Stf zrobił identyczny czas ze swoim najlepszym robiąc kółko nie swoim clio w serii? (czyli różnica ponad 200 kg bo wtedy 3:08:9 zrobił bez pasażera i wybebeszonym)Anonymous - Nie 05 Sie, 2012 roj, no teraz muszę przyznać, że Federal jest mistrzową oponą w tym rozmiarze co ja mam. Stąd ta poprawa w porównaniu do starego slicka i drogowych Conti. Poza tym, przejechałem się z instruktorem i usłyszałem co źle robię. Btw. Buni, wymyśliłeś już co mi poradzić czy nadal obstajemy przy "poprawny przejazd nie mam sie do czego przyczepić"?
Stf założył na to kółko pomiarowe świeżutkiego (chyba nowego?) slicka wiec też nie ma się co dziwić, że wykręcił taki czas autem cięższym (również bez pasazera chyba?).Kenet - Nie 05 Sie, 2012 Ja szedłem o zycie
Alex też szedł co mógł, nawet trawo roj - Nie 05 Sie, 2012
AleX_R53 napisał/a:
roj, no teraz muszę przyznać, że Federal jest mistrzową oponą w tym rozmiarze co ja mam. Stąd ta poprawa w porównaniu do starego slicka i drogowych Conti. Poza tym, przejechałem się z instruktorem i usłyszałem co źle robię. Btw. Buni, wymyśliłeś już co mi poradzić czy nadal obstajemy przy "poprawny przejazd nie mam sie do czego przyczepić"?
Stf założył na to kółko pomiarowe świeżutkiego (chyba nowego?) slicka wiec też nie ma się co dziwić, że wykręcił taki czas autem cięższym (również bez pasazera chyba?).
może i tak. wiadomo, że opona najważniejsza.
to w takim razie wychodzi na to, że Stf zamiast robić z przodu kąty, wybebeszać furę i zakładać lekkie felgi 16tki to mógł kupić lepsze opony w 15 calach i miałby lepszy efekt
mi się cały czas wydaje, że gdzieś coś mogło być minimalnie inaczej z trasą chociaż oglądając onboard Keneta chyba było tak samo.Kenet - Nie 05 Sie, 2012 Może ilość przejechanych kółek przekłada się na poprawę czasów?
W takim razie 15ego atakuje 3:10 roj - Nie 05 Sie, 2012 zakładaj sliki, Poziek urwał 8 sekund ze swojego czasu na federalach to zaatakujesz czas Rasty jak się przyłożysz Anonymous - Nie 05 Sie, 2012
To byl przejazd z kumplem Rasy, chlopka sie nudzil to trzeba bylo na koniec "pomodzic"
Prawda taka ze asfaltem tam bylo szybciej, brak walki o przyczepnosc.Stf - Nie 05 Sie, 2012
roj napisał/a:
to w takim razie wychodzi na to, że Stf zamiast robić z przodu kąty, wybebeszać furę i zakładać lekkie felgi 16tki to mógł kupić lepsze opony w 15 calach i miałby lepszy efekt
Poziek ode mnie wziął te slicki. Kupiłem je z 3 tyg temu. To nie jest nowy zestaw. To taki z 50% mięsa na przedniej osi i z 30% na tyle - chyba że rozpatrujemy poprzez porównanie do moich ostatnich z drutami na których robiłęm swój best - to tak. Wyglądały jak nowe Ja teraz przesiadłem się na 16". Można powiedzieć że slicki są w garażu - zcw też z całkiem niezłą ilością mięsa więc widzimy się 15go.
To zielone Clio - to Clio Cup. Sadev, trąbki, apracing, - wszystko profi. Podobno ono wygrało jakiś puchar Clio w UK w 2009r. Właściciel wrzucił kostkę do środka ale nie wiem co z czasem w końcu... chyba nie ma. W 1 przejeździe wydawało mi się że go dochodziliśmy ale to może złudzenie optyczne.roj - Nie 05 Sie, 2012
Stf napisał/a:
Poziek ode mnie wziął te slicki. Kupiłem je z 3 tyg temu. To nie jest nowy zestaw. To taki z 50% mięsa na przedniej osi i z 30% na tyle - chyba że rozpatrujemy poprzez porównanie do moich ostatnich z drutami na których miałem swój best - to tak. Wyglądały jak nowe Ja teraz przesiadłem się na 16". Można powiedzieć że slicki są w garażu - zcw też z całkiem niezłą ilością mięsa więc widzimy się 15go.
raczej starałem się tym naprowadzić na to, że może warunki były trochę inne niż ostatnio
15tego będę pewnie bliżej rally landu kuchara niż ułęża
Stf napisał/a:
To zielone Clio - to Clio Cup. Sadev, trąbki, apracing