To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s/z] Nissan 200sx s14a Racing Edition 270KM/390Nm

Stacho - Wto 07 Sie, 2012

M napisał/a:
Dziękujemy Ci strażniku praworządności.

Nie masz za co mi dziękować, a swoją głupkowatą wypowiedz zostaw dla siebie ;)

Uważam że skoro samochód jest tak mocno doinwestowany i ma potencjał to czy jest to angol, czy chinol to taka informacja źle nie powinna wpłynac na sprzedaż auta a nie wszyscy o tym muszą wiedzieć że robiona była przekładka bo niby skąd :)

Misiek_lbn - Wto 07 Sie, 2012

Widocznie to raczej Twoi koledzy, nie moi, osoby które po pierwsze cokolwiek wiedza o tym samochodzie można policzyc na palcach jednej ręki, a po drugie, może nie wiesz, ale gdybyś zaczerpnął informacji choćby na google, to zamiast robic z siebie straznika porządku, wyczytał byś, ze Racing był tylko i wyłącznie sprzedawany na rynku niemieckm, więc jeśli tylko tyle informacji z Twojej strony to dziekuje, ale nie musisz już zabierać głosu :) a były czerwony anglik stoi w GGarage i czeka na zrobienie go do latania bokiem :) Hahaha, i <3 haters...
M - Wto 07 Sie, 2012

O prosze
Stacho - Wto 07 Sie, 2012

No nie są to moi koledzy tylko Twoi mieszkają niedaleko Ciebie :) chyba że juz nie są Twoimi koleszkowcami bo to u Ciebie różnie bywa :D
A jeśli myślisz że wydawało mi się że to czerwony Nissan po przekładce to jesteś w błędzie :)

Tomcat - Wto 07 Sie, 2012

Chyba czas przyznać się do błędu, a następnym razem najpierw zapytać, a potem brąchać :]

I <3 haters, I <3 plotki I <3 wszechwiedzacych gowno wiedzacych ludzi...
Stachu, jak chcesz coś wiedzieć o samochodzie, obejrzeć, przewiezc sie, to daj znać, nie ma problemu, ale nie puszczaj w eter takich z palca wyssanych bajek, ok?

M - Wto 07 Sie, 2012

Tak działa cały internet - obsmarowywanie i pranie brudów.
was79 - Wto 07 Sie, 2012

Misiek_lbn napisał/a:
I <3 haters, I <3 plotki I <3

Co znaczą te <3, bo mnie to zaintrygowało

w nowomowie dzieci fejsbuka jest to serduszko, love :>
M - Wto 07 Sie, 2012

for (I = 0; I<3; i++)
{
System.out.println("dupa");
};

anjas - Wto 07 Sie, 2012