Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Opel Astra OPC nr 1963
no name - Wto 11 Wrz, 2012
siema napisał/a:
Tam powinno być:
Cukiereczek, nie bita, pali na dotyk, sprzedaję bo już nie jestem w stanie tyle ruchać, itp., itd., etc.
Nie chciałem tak pisać bo wiesz kto by się odezwał no name - Pią 21 Wrz, 2012 Witam, waham się co sprzedać więc wekendowa promocja na Astrę.
Cena to 11.500 ponieważ po przeglądzie wiem co jeszcze trzeba zrobić:
sworznie
lewa końcówka drążka
tarcze i klocki ( o tym już pisałem),
płyn chłodniczy i hamulcowy,
siakaś nie duża nieszczelność na wydechu ( spawanie bądź kawałek rurki)
Przegląd techniczny ważny do września 2013
Ubezpieczenie do marca 2013
Kontakt tylko na fon 663 739 563 bo padł mi internet i z fonu nadaję Walle - Pią 21 Wrz, 2012 sprzedawaj. Na rynku jest od groma fajnych Celic. Można wyrwać spokojnie za 3000 pln. Zostanie sporo na bal no name - Czw 27 Wrz, 2012 Dzisiaj już wiem że Astra musi znaleźć nowego właściciela ( nad cienkim jeszcze myślę )
Jeżeli ktoś stąd bądź ze znajomych szuka czegoś takiego to
czekam na oferty, co jest do zrobienia opisałem.
Jak nie będzie chętnych to opierdzielę ją w drodze na giełdę w Żeraniu.Anonymous - Czw 27 Wrz, 2012 lipa
Jak rozumiem na zawias szukać kupca ?no name - Czw 27 Wrz, 2012 Raczej tak, sorki że Ci dupe zawracałemAnonymous - Czw 27 Wrz, 2012 gdybym nie miał leona to bym przygarnołKamill - Czw 27 Wrz, 2012 Gdybym miał gdzie pod praca parkować to by juz u mnie jeździła, niestety ledwo wciskam gdzieś seicento ...no name - Czw 27 Wrz, 2012 Nie pierniczcie tylko dawajcie oferty bo szkoda by do handlarzyny poszła,
jak zostanie tutaj to nawet na raty możemy się rozliczyć.Anonymous - Czw 27 Wrz, 2012 nie da rady,czwartego auta nie unioserasta - Czw 27 Wrz, 2012 Biedak Anonymous - Czw 27 Wrz, 2012 co zrobić,taki lajf,z prowincji jestemKamill - Czw 27 Wrz, 2012
rabarbar napisał/a:
nie da rady,czwartego auta nie uniose
U mnie to samo , kolekcjonerzy Anonymous - Czw 27 Wrz, 2012 i tak nie przebijemy Młodego Papieża Mick - Czw 27 Wrz, 2012 Grzesiu spotkajmy się jakoś w weekend przejadę się tym i pomyślimy