HH.ORG na Torze - 9 WRZEŚNIA (NIEDZIELA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻ
Miniac - Wto 28 Sie, 2012
Stf napisał/a:
O dzizys ktos zapytal czy siedzialo tam k20 to napisalem dodajac jaka ma moc bo to jednak lekkie mody nie sa. to takie wymienianie stuffu ? nie zagladalem mu do srodka. poza tym to Ty podajesz mase Mini wiec chcesz wyraznie aby o tym pamietac bo cos Cie musi usprawiedliwic na wypadek gdyby.
Znowu za bardzo ściskasz poślady - nie tłumacz się. Przecież to niepierwszy raz służysz listą modów konkurentów (zacytowałbym, ale nie chce już nic 'wyrywać') . W moim wykonaniu to jedynie pastisz. Love
..no ale jakby ktoś pytał to mam 1260kg, "niuta z dołu", ponad 200km i TnL hihihi poziek - Wto 28 Sie, 2012 TnL jest hitem Stf - Wto 28 Sie, 2012 Miniac - daj sie karnac to Buni szybciej zlozy zamowienie na kompresor do lotusa buni - Wto 28 Sie, 2012 nie trzeba kompresora... wloze sliki 9tego... Stf - Wto 28 Sie, 2012 Czyli contisporty w Mini moga nie wystarczyc...Rasputin - Wto 28 Sie, 2012 A są jeszcze miejsca bo nie wiem czy mam wpłacać?buni - Wto 28 Sie, 2012 pisz maila do Kaji. dostaniesz info zwrotneRasputin - Wto 28 Sie, 2012 Już to rano zrobiłem i spokojnie czekam na odp Myślałem,że ktoś tu wie więcej poziek - Wto 28 Sie, 2012
buni napisał/a:
nie trzeba kompresora... wloze sliki 9tego...
Mówisz o tych:
buni - Wto 28 Sie, 2012 na Ciebie wystarcza takie wlasnie Janusz - Wto 28 Sie, 2012 kurfa... gdybym mógł to ścigałbym sie z wami dla samych tych przepychanek słownych na forum roj - Wto 28 Sie, 2012 poziek - Wto 28 Sie, 2012
buni napisał/a:
na Ciebie wystarcza takie wlasnie
Widzisz, zakładasz gumkę i zgrywasz cfaniaka.
Prawdziwy mężczyzna jedzie bez gumy, na wiariata Miniac - Wto 28 Sie, 2012
buni napisał/a:
. wloze sliki 9tego...
sugerowałbym najpierw silnik
poziek - Śro 29 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
kurfa... gdybym mógł to ścigałbym sie z wami dla samych tych przepychanek słownych na forum
Wiem, że pod wpływem napinki forumowej jeden z wypowiadających się w tym temacie regularnie odwiedza psychoanalityka