M - Pon 24 Wrz, 2012 Co się tak uczepili tego filmu, jakby zrobić w 100% zgodne z prawdą to może by było mega nudne. To jest film.qbus - Pon 24 Wrz, 2012 Dokładnie, zresztą nikt kto przy nim pracował nie ukrywa tego że jest to mocno fabularyzowane.Maciusiowy - Pon 24 Wrz, 2012
qbus napisał/a:
Dokładnie, zresztą nikt kto przy nim pracował nie ukrywa tego że jest to mocno fabularyzowane.
batman ponoć też nie do końca na faktach pum - Pon 24 Wrz, 2012 powiedz to nastoletnim hiphopersom Michał - Pon 24 Wrz, 2012
pum napisał/a:
powiedz to nastoletnim hiphopersom
tutaj powinno być wstawione PiTT'a w lenarachwas79 - Pon 24 Wrz, 2012 Jarałem się tymi spodniami, ale mama mi nie kupiła, bo powiedziała, że za drogie Koto - Pon 24 Wrz, 2012 "Paktofonika - Hip-hopowa podróż do przeszłości", reportaż z TVP Kultura, bez dodawanej fabuły.Niemy - Wto 25 Wrz, 2012 Oglądałem wczoraj i jestem pod dużym wrażeniem, dawno nie widziałem tak dobrego polskiego filmu. Daje trochę do myślenia, szczególnie że akcja dzieje się tuż obok u nas na Ślunsku-znane okolice, kluby,dworce, blokowiska- eech przypomniały mi się studenckie czasy Anonymous - Wto 25 Wrz, 2012
GeKo - Wto 25 Wrz, 2012 Widziałem wczoraj. Specjalnie wybrałem wieczorny seans żeby uniknąć tłumów. Tłumów nie było za to grupka gównażerii komentująca na bieżąco i psująca klimat oglądania.
Gra aktorska całej trójki MISTRZ.
Natomiast sam film trochę przekolorowany z tą biedą, tu niby po 60zl że to w ch.uj. hajsu a chłopaki latają w gaciach i bluzach po 2 paki. Fabuły jako takiej się nie czepiam, bo wiadomo ze jakby miało być wiernie do bólu to byłoby przydługie i nudne.
Mnie się podobał.Niemy - Wto 25 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
tu niby po 60zl że to w ch.uj. hajsu a chłopaki latają w gaciach i bluzach po 2 paki
to raczej chińskie podróbki, a poza tym jedna na 5 lat i noszona dzień w dzień GeKo - Wto 25 Wrz, 2012 Eee no ziom w tamtych latach nie było chińskich ciuchów 2 skateshopy na katowice jeden na Mariackiej drugi na 3go maja w bramie, potem dopiero otwarli kosmos na stawowej.no name - Wto 25 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
drugi na 3go maja w bramie
Tam wchodziło się w bramę i był piętrowy pawilon,
dobrze kojarzę ?was79 - Wto 25 Wrz, 2012 taa, a na dole był sex-szop no name - Wto 25 Wrz, 2012 Poważnie pytam