HH.ORG na Torze - 30 WRZEŚNIA (NIEDZIELA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻ
EmerytRs2 - Wto 25 Wrz, 2012
roj napisał/a:
auto: Clio
silnik:: F4R
moc: ponad 100km
Wysłany: Dzisiaj 23:03
a można będzie wnosić własne napoje czy trzeba będzie wylewać przy wjeździe?
wszystkie napoje %%% trzeba mi oddać , albo przy clio, albo przy i30 poziek - Śro 26 Wrz, 2012
roj napisał/a:
Poziek, oddam Ci kasę za podkładki na miejscu, ok?
Możesz nawet oddać w kiełbaskach i karkówce roj - Nie 30 Wrz, 2012 Dziś dzień clio był. Rasputin - Nie 30 Wrz, 2012 Co Ty taki tajemniczy? Dawać tutaj szybko relacje roj - Nie 30 Wrz, 2012 ja przejechałem 3 rozgrzewkowe.. i silnik się zesrał :B
Pozostali czasy dobre ale problemy w każdym clio 2 dzisiaj no name - Nie 30 Wrz, 2012
roj napisał/a:
i silnik się zesrał :B
No co Ty, wróciłeś normalnie czy ciągane było ?Barejka - Nie 30 Wrz, 2012
no name napisał/a:
No co Ty, wróciłeś normalnie czy ciągane było ?
roj - Nie 30 Wrz, 2012 Turlam się lawetoo od 30 godzin Rasputin - Nie 30 Wrz, 2012 Karwa słabo Jest już wstępna diagnoza?Stf - Nie 30 Wrz, 2012 Słabo Roj No niestety - poczekajmy na diagnozę - oby jakaś pierdoła...
Generalnie fajnie się dzisiaj latało. Wszyscy w napince i to mi się podoba Poziek walczy bardziej sam z sobą - ale daje radę 3:07, Pum - chyba 3:08 w końcu na federalu? Wolf na dzień dobry w nowym Clio na serii oponie 3:17? Samiec poprawił się mega - 2:55 - bardzo milutki czas jak na ciężkie evo. Koksik też Frodo w Evo - 2:53 na serii zawieszeniu - ale kosztowny czas
Moje Clio dzisiaj po pierwszych testach zawiasu. W sumie wg oczekiwań niestety. No może faktycznie przyznaję że miałem nadzieję na więcej trakcji - jednak beton zawias w Ułężu jest kiepski. Po 1 kółku zapoznawczym myślałem że będzie straszna kupa ale jednak... Były w sumie 4 kóła czyste w tym 3 w okolicach 3.02 (3:01,97, 3:02,11, 3:01,97). Podsumowując - szpera! z nią 3 minuty złamane jest na zapoznaniu powód będzie na onboardzie.
Dzięki Panie i Panowie za spotkanie.rasta - Nie 30 Wrz, 2012 Dopiero dotarłem do domu. Impreza jak zawsze profil. Fury grube w huj. Awarii sporo, 3 motory kłaput, kilka na holu. Pum udostępnił mi Fokę na 2 przejazdy, sieklem 2:12,15 więc wstydu nie ma. Z Pozkiem zaliczylem zwiedzanie zielonego jakiego sam bym nie wykrecil, mając ponad pake zawadzliśmy lewym tylnym kołem zielone i leliśmy prosto no toi toia, na szczęście udało się zmienić trajektorie lotu, obyło się tez bez dacha. Rasputin - Nie 30 Wrz, 2012
rasta napisał/a:
sieklem 2:12,15
No to chyba best time całej trasy no name - Nie 30 Wrz, 2012
rasta napisał/a:
leliśmy prosto no toi toia
To jednak był buni - Nie 30 Wrz, 2012 dzieki za frekwencje. piekna pogoda i super czasy !!!!
zaraz beda on-boardypum - Nie 30 Wrz, 2012