Dobrze go Tomek nie złożył a już go chce rozbić KrisS - Nie 04 Lis, 2012
buni napisał/a:
KrisSz 3.19.11
a bialy RS nie mam zapisane , ale tez jakos bez rewelacji
Eeee tam. Ja tam widzę postęp - mały ale jednak . Poprawiłem się jakieś 4 sekundy od ostatniego razu mimo "zwiedzania trawy", nie urwałem koła ani nie zaliczyłem rolki. więc jakiś postęp jest. W każdym razie bawiłem się dobrze.roj - Nie 04 Lis, 2012
KrisS napisał/a:
bawiłem się dobrze.
najważniejsze! siema - Pon 05 Lis, 2012 KrisS, znasz mAbZa? Pimpa foce byś założył rasta - Pon 05 Lis, 2012 Na pewno na sr.pl miał okazję poznać tegoż ekspjerta buni - Pon 05 Lis, 2012
KrisS napisał/a:
Eeee tam. Ja tam widzę postęp - mały ale jednak . Poprawiłem się jakieś 4 sekundy od ostatniego razu mimo "zwiedzania trawy", nie urwałem koła ani nie zaliczyłem rolki. więc jakiś postęp jest. W każdym razie bawiłem się dobrze.
musisz mnie zabierac na prawy czesciej ... samemu ciezko wyeliminowac wszystkie bledy .. z pomoca duzo latwiej i szybciej Stf - Pon 05 Lis, 2012
buni napisał/a:
KrisS napisał/a:
Eeee tam. Ja tam widzę postęp - mały ale jednak . Poprawiłem się jakieś 4 sekundy od ostatniego razu mimo "zwiedzania trawy", nie urwałem koła ani nie zaliczyłem rolki. więc jakiś postęp jest. W każdym razie bawiłem się dobrze.
musisz mnie zabierac na prawy czesciej ... samemu ciezko wyeliminowac wszystkie bledy .. z pomoca duzo latwiej i szybciej
a jak już polatasz z bunim i nauczy Cię bezpiecznej jazdy to dawaj cynka - pomyślimy nad czasówką buni - Pon 05 Lis, 2012 wlasnie. Stf dobrze mowi ..polejcie mu Stf - Pon 05 Lis, 2012 sam się obsłużyłem poziek - Pon 05 Lis, 2012
buni napisał/a:
samemu ciezko wyeliminowac wszystkie bledy .. z pomoca duzo latwiej i szybciej
No no Ja dostałem jedną wskazówkę odnośnie jednego zakrętu. Reszta wzorowo i nadal 5 sekund za STFem... Kamill - Pon 05 Lis, 2012
poziek napisał/a:
buni napisał/a:
No no Ja dostałem jedną wskazówkę odnośnie jednego zakrętu. Reszta wzorowo i nadal 5 sekund za STFem...
Dasz rade, ja miałem "bez uwag" jak jeździłem 3.18, a zszedłem do 3.12 rasta - Pon 05 Lis, 2012 Potwierdzam buni - Pon 05 Lis, 2012 to celowo.. zebyscie mnie nie zlali buni - Pon 05 Lis, 2012
poziek napisał/a:
buni napisał/a:
No no Ja dostałem jedną wskazówkę odnośnie jednego zakrętu. Reszta wzorowo i nadal 5 sekund za STFem...
pozostaje mi tylko dodac .. "wzorowo przy takich niskich predkosciach " Stf - Pon 05 Lis, 2012