bede wypatrywał, rozpoznam po bezgustnych kołpaxach roj - Nie 07 Paź, 2012
Rasputin napisał/a:
Te przednie są zajebistej jakości i wygladają okej. Pamietam jak takich szukałem przez poł roku. Albo były mega zniszczone albo kosztowały za dużo.
historia co najmniej jak o ats dtc
to nie było na poważnie?
was79 napisał/a:
Sam nie wierzę - właśnie auto zmieniło właściciela, za 10kzł.
Mój rekord, 22 godz od wystawienia ogłoszenia
no i gratulacje
p.s. wystaw SWOJE clio za 10k to będziesz miał nowy rekord
(właściwie wystarczy pw do mnie)Bonczek - Nie 07 Paź, 2012 Dobry temat no name - Nie 07 Paź, 2012 Sprzedany
ZAMYKAM Rasputin - Nie 07 Paź, 2012
roj napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Te przednie są zajebistej jakości i wygladają okej. Pamietam jak takich szukałem przez poł roku. Albo były mega zniszczone albo kosztowały za dużo.
historia co najmniej jak o ats dtc
to nie było na poważnie?
Serio. Jakis czas temu w domu mielismy identyczna Cliówke 1.2 i to do niej szukałem. Choć jakby były w 15' to bym do Sporta na zime zapodał was79 - Nie 07 Paź, 2012 Jak się tak nostalgicznie zrobiło to się przyznam:
jedyne, co mi zostało z najlepszego auta, jakie w życiu miałem (nie musze pisać co to było) to oryginalne kołpaksony 14". Traktuje je jak relikwieanjas - Nie 07 Paź, 2012
was79 napisał/a:
Jak się tak nostalgicznie zrobiło to się przyznam:
jedyne, co mi zostało z najlepszego auta, jakie w życiu miałem (nie musze pisać co to było) to oryginalne kołpaksony 14". Traktuje je jak relikwie
motyla noga, mam dokładnie tak samo.Anonymous - Nie 07 Paź, 2012 Z chęcią odkupię , założe na zimę do celiny te legendarne kołpaki !anjas - Nie 07 Paź, 2012 jeśli o mnie chodzi to nie ma opcji. Poczekają na kolejnego TS'a was79 - Nie 07 Paź, 2012 Właśnie no way!