No dorba, wyrwałem się z pracy na chwilę i zakupiłem - wieczorem testy Anonymous - Czw 18 Paź, 2012 po co czekać do wieczora? Cartoon - Czw 18 Paź, 2012 Bo muszę jakoś wrócić z Żoliborza na Bemowo a autobusami połączenie jest słabe zefir - Sob 20 Paź, 2012
nie wiedziałem gdzie wrzucić martin.h - Sob 20 Paź, 2012 Łycha łychą, ale czarny Smirnoff wchodzi nieziemsko ŁukaszS3 - Nie 21 Paź, 2012 Dla mnie łycha z colą smakuje jak zmielona tektura z colą...Anonymous - Nie 21 Paź, 2012 testowałem wczoraj Western Golda , Margot 8 i 3 letnia. Piłem ze spritem + dolewałem energetyka o smaku moijto . I to był błąd Kamill - Nie 21 Paź, 2012
Czesio napisał/a:
testowałem wczoraj Western Golda , Margot 8 i 3 letnia. Piłem ze spritem + dolewałem energetyka o smaku moijto . I to był błąd
Faak, Czechu było komuś zaproponować zamianę sprite na cole z twoją dopłatą.MoRToN - Wto 23 Paź, 2012
pcs napisał/a:
opijacie sie Panowie sikaczami, ktore do niedawna sam pilem
odkąd się wyprowadziłem do lasu mam po drodze salon poniższej sieci:
po pierwszym miesiącu bylem z Panami po imieniu i dostałem kartę klubowa, prawie zawsze maja okresowe promocje na karte, 2 albo nawet 3 flaszki w cenie jednej. Dobra whiskey czy brandy wychodzi wtedy zwykle 35zl za 0.7, dobry dobry koniak czy 12 letni single malt 70zl za flache 0.7. I to nie sa te supermarketowe. Fakt ze tam sporo hajsu teraz zostawiam bo kupuje tam cygaretki (ale kupuje po 19zl paka a w jakimkolwiek innym miejscu kosztują 26zl wzwyż).
18tego robią duza degustacje w Fortecy, wiec Panowie do salonów po zaproszenia i się spotkamy na miejscu!
Kurna czesto przelatuje kolo tego sklpu w markach ale nigdy nie wdepłem. Chyba muszę zachaczyć. Długo sie trzeba uśmiechać na taka karte klubową ? Jakie tytuły polecasz ?PiTT - Wto 23 Paź, 2012 taki szajs ostatnio męczyłem... chyba jeszcze nie jestem koneserem bo zbytnio mi nie smakowało... jednak Jacek to jest to
kamil - Śro 24 Paź, 2012 bo to single malt a zwykły Jack to blended - tak mi się wydajezefir - Śro 24 Paź, 2012 przede wszystkim JD to burbon na kukurydzy i jest słodkawy Pirania - Czw 25 Paź, 2012 Pitt, do Łychy bez rozcieńczania oranżadą trzeba dorosnąć Nie ma w ogóle co porównywać Single Malt, czyli Łyskacz z jednego rodzaju słodu, z amerykańskim burbonem z kukuryczy :-] Whiskey typu blended (zlewane klika gatunków) to rzeczywiście często niezłe sikacze, wiec go można profanować colą i cytryną, żeby się nią narąbać
Dobrego Łyskacza jeśli musisz czymś rozcieńczać to pijesz z odrobiną dobrej zimnej wody i finito. Żadnych kostek lodu z wody kranowej wyciągniętej ze śmierdzącej chemikaliami folii do robienia lodu
A co do knajp i tego jak lubią podawać whiskacza... Prawdziwe Whiskey on rocks wzięło się z tego, że Szkoci by schłodzić alko, brali kamienie z rzeki, a nie dodawali do połowy szklanki kostek lodu z lodówki. Dziś, takie "małe rocks" w kształcie ice cubes można kupić w sklepach.anjas - Czw 25 Paź, 2012
Pirania napisał/a:
Dziś, takie "małe rocks" w kształcie ice cubes można kupić w sklepach
W szopach.
"W sklepach" brzmi zbyt po polsku karoluPL - Czw 25 Paź, 2012 nie wiem czy ktoś pisał wcześniej czy nie, ale jak donosi 'taniechlanie' do kupienia
grant's litrowy za niespełna 60 złociszy w tesko. Jak na mój gust- do drinków jak znalazł