ICE - In Car Entertainment - Nowe okienka czyli WINDOWS 8
M - Sob 26 Sty, 2013 Szkoda twoich pieniędzy.
Pirat + upgrade to nadal nielegal ( i tak nie ścigają użytkowników domowych).dzik - Sob 26 Sty, 2013 W moim przypadku nie, mam legalna vistę które upgrade obowiązuje.
W8 zyska jak spowszednieją laptopy z dotykowym ekranem.
Mnie kręci połączenia tabletu i laptopa, narazie drogie ale idea świetna:
Janusz - Sob 26 Sty, 2013
dzik napisał/a:
W moim przypadku nie, mam legalna vistę które upgrade obowiązuje.
Obrazek
+1 tez sie.jaram dotykowymi lapkamiM - Sob 26 Sty, 2013 Po prostu tablety z windowsem Michał - Sob 26 Sty, 2013 asus coś tam
lapek + tablet + telefon
ale na androidzie ( mały szczegół )siema - Sob 26 Sty, 2013
Janusz napisał/a:
dzik napisał/a:
W moim przypadku nie, mam legalna vistę które upgrade obowiązuje.
Obrazek
+1 tez sie.jaram dotykowymi lapkami
Dajcie spokój, 999 zł to nie jest aż taki pieniądz http://allegro.pl/lenovo-...2976478537.html
Fakt, że aktualnie nie widzę sensu kupowania laptopa bez dotykowego ekranu.Greg - Nie 27 Sty, 2013
dzik napisał/a:
Szybszy od W7 i OSX. Narazie jest dobrze.
Na moim domowym gracie szybsze w porównaniu do W7 jest tylko uruchamianie systemu.
Praktycznie nie korzystam z aplikacji i interfejsu Metro. Nie wiem czy to się przyjmie
Moja kobita kupiła Asusa X202E z W8 i dotykalskim ekranem - całkiem spoko, ale ja i tak korzystam z niego normalnie przy użyciu taczpada, wielu rzeczy nie da się kliknąć paluchem - np. na wielu www.MoRToN - Pon 28 Sty, 2013 hehe co prawda to tylko głupi portal no ale coś chyba jest w temacie
ale to jest tablet z klawiatura, a ja mi chodzi o laptop z dotykowym ekranem
To po prostu laptop z dotykowym (i obracanym) ekranem. W tym ustawieniu prezentyje się dokładnie tak, jak byś tego oczekiwał
Janusz - Pon 28 Sty, 2013 nie chodzi mi o wyglad, bo wyglada jak stary laptop a o parametry, słaby procek, mały dysk i nieduza srednica ekranu. czyli tablet z klawiatura. Dla mnie laptop jest zamiast głownego kompa powinien miec procek conajmniej 2.4, dysk 250 a ekran 16 cali siema - Pon 28 Sty, 2013 Bluźnisz Janusz! To ThinkPad!
Wrzuciłem starego sztrucla, bo narzekaliście że dotykowy laptop musi być drogi
Jak chcesz, to znajdziesz sobie X'a nowego, no ale on może kosztować tyle co Clio.
Nawiasem mówiąc laptop 16 cali Yarko - Pon 28 Sty, 2013
Janusz napisał/a:
nie chodzi mi o wyglad, bo wyglada jak stary laptop a o parametry, słaby procek, mały dysk i nieduza srednica ekranu. czyli tablet z klawiatura. Dla mnie laptop jest zamiast głownego kompa powinien miec procek conajmniej 2.4, dysk 250 a ekran 16 cali
mimo wszystko ciężko będzie znaleźć laptopa z okrągłym ekranem PiTT - Pon 28 Sty, 2013 czemu ultrabooki są takie drogie? Jakarti - Pon 28 Sty, 2013