uczeszsie100 - Sob 10 Lis, 2012 egt ? ciężko przekroczyć 1000 st. Może idąc na odcince na szóstym biegu przez kilka minut sie uda, ale ja nigdy nie próbowałem was79 - Sob 10 Lis, 2012 A co ztym domem drewnianym i moim pytaniem?EmerytRs2 - Sob 10 Lis, 2012 np misoni stawiało takie domy.was79 - Sob 10 Lis, 2012 Kto stawia to potrafię znaleźć, ale chce opinie mieszkańcarasta - Sob 10 Lis, 2012 Panowie bez jaj skoro fura tyle lat śmigła bezawaryjnie to po kij kuć, w wielu wypadkach otwarcie silnika słabo się kończy. W dodatku robiona w ital performance, zobaczcie jak goście składają auta, dla mnie mistrzostwo świata.EmerytRs2 - Nie 11 Lis, 2012
was79 napisał/a:
Kto stawia to potrafię znaleźć, ale chce opinie mieszkańca
przepraszam, stawiam na tradycyjną technologię.uczeszsie100 - Nie 11 Lis, 2012 Co chcesz konkretnie wiedzieć o tej chałupie ?
O opinię mieszkańca będzie ciężko, bo to jest dom moich rodziców, a oni z internetem mają niewiele wspólnego
Mogę Ci odpowiedzieć na kilka pytań z punkutu widzenia weekendowego pomieszkiwacza
Dom ma 3 lata..was79 - Nie 11 Lis, 2012 Jest to samo drewno, czy tylko zewnętrzne poszycie?
jakaś konkretna technologia (może jakiś link do firmy)? ile trwała budowa?
masz moze porównanie jak wyglądają koszty ogrzewania w stosunku do tradycyjnego domu?
Finalnie jakie koszty, w stosunku do tradycyjnego domy, nie chodzi mi o konkretne kwoty raczej ile + (-?)%
Po 3 latach jakieś usterki/wady?kubas - Nie 11 Lis, 2012 GeKo - Nie 11 Lis, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
przepraszam, stawiam na tradycyjną technologię.
Tradycyjna technologia, jeszcze parę lat i się będzie grubo mścić na portfelach.pit - Nie 11 Lis, 2012
Bale, w środku płyty gipsowe. Miedzy płytę, a bal pod ciśnieniem wtłaczane wióry papierowe. To ma swoją nazwę, ale zabij, nie pamietam.
Samo postawienie domu na fundamencie zajęło może trzy tygodnie. Całość, łącznie z wykończeniem okolice roku. Tak mi się kojarzy..
Porównania do tradycyjnego domu nie mam zupełnie.
Wiem, że na zime idzie 12 metrów drewna
Ogrzewanie gazem, podłoga, centralnem woda, itd. Coś mi świta, że w święta, jak była cała masa ludzi, to i okolice 1300 zł. za miesiąc grzania wyszło.
Usterki po trzech latach ? Tu i tam kartongips w domu popękał, ale to chyba normalne..
Jak potrzebujesz konkretnych informacji, to wal na PW. Tu już nic w tym stanie nie spłodze, bom wstawiony
Baj de łej peżot sprzedany.rasta - Pon 12 Lis, 2012 Szybko poszedł pit - Pon 12 Lis, 2012
uczeszsie100 napisał/a:
Baj de łej peżot sprzedany.
jaki peżot? o co chodzi? co to za offtop,?Bart - Pon 12 Lis, 2012