Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Kartę multisport lub coś w ten deseń...
bizon - Wto 27 Lis, 2012
Qukie napisał/a:
Chętnie bym sięteż pod kogoś podpiął w dobrej cenie
Mucha napisał/a:
ja place 70 a osoba towarzyszaca 120
zajdz muche od tylu Anonymous - Wto 27 Lis, 2012 Ja mam w pracy darmowe zajęcia sportowe,prysznic,saune i kąpiele błotneJakarti - Wto 27 Lis, 2012
Qukie napisał/a:
ja pracujęw korpo i na multisporta czy benefit nie ma co liczyć
przeciez to nie wiaze sie z zadnymi kosztami ze strony firmy. po prostu ktos musi wynegocjowac dobra oferte, a ludzie musza z tego skorzystac.Ryba - Wto 27 Lis, 2012 Mi się opłaca multisport w sumie nawet za dwie stówki, bo chodzę w tygodniu:
- raz/dwa na siłownie
- raz/dwa na tańce
- 3 razy na basen (zaraz po siłowni)
- od przyszłego tygodnia boks
- od czasu do czasu na snookera
Faktem jest, że na samą siłownie jak ktoś chce chodzić to w Krakowie sieć platinium ma karnety za 99pln, więc nie ma co się bawić w ms.Jakarti - Wto 27 Lis, 2012
Ryba napisał/a:
Faktem jest, że na samą siłownie jak ktoś chce chodzić to w Krakowie sieć platinium ma karnety za 99pln, więc nie ma co się bawić w ms.
oni się nie liczą bo psują rynek..sajfer - Wto 27 Lis, 2012
Jakarti napisał/a:
Qukie napisał/a:
ja pracujęw korpo i na multisporta czy benefit nie ma co liczyć
przeciez to nie wiaze sie z zadnymi kosztami ze strony firmy. po prostu ktos musi wynegocjowac dobra oferte, a ludzie musza z tego skorzystac.
ponoszą, musi być minmalna ilość kart i są różne możliwości finansowania, np u mnie w byłej firmie pracownik płacił 20zł, a firma do niego dopłacała 80zł. Oczywiście może być finansowane tylko z kieszeni pracowników, ale wtedy = mniejsza ilość chętnych = mniejsza ilość kart = dużo wyższe ceny.
Generalnie zależy od firmy i ilości zainteresowanych oczywiście.Greg - Wto 27 Lis, 2012 Dokładnie ;]Jakarti - Wto 27 Lis, 2012
Cytat:
ponoszą, musi być minmalna ilość kart i są różne możliwości finansowania, np u mnie w byłej firmie pracownik płacił 20zł, a firma do niego dopłacała 80zł. Oczywiście może być finansowane tylko z kieszeni pracowników, ale wtedy = mniejsza ilość chętnych = mniejsza ilość kart = dużo wyższe ceny.
Generalnie zależy od firmy i ilości zainteresowanych oczywiście.
oczywiście - zgadza się. "siłą" multisporta jest to ,że zbierasz ludzi z pracy i wystepujesz jako 20 osób, a nie jako jednostka. zasady są dokładnie takie jak piszesz.Rasputin - Wto 27 Lis, 2012 Kurde,ja płacę 109zł za miesiąc w Zdroficie i mam 6 lokalizacji do wyboru. A tak i tak chodzę tylko do Centrum Olimpijskiego.
Dziewczyna moja ma Multi i płaci 180zł Bez sensu dla mnie ale co tam,nie ja płace więc niech buli... no name - Wto 27 Lis, 2012
Bart napisał/a:
A to przepraszam, widać znasz się lepiej.
Wiem o tym ale dzięki.Cassis - Wto 27 Lis, 2012 Jeśli chodzi o systemy podobne do Multisporta z dużą ilością obiektów to jest jeszcze FitProfit (defacto to ta sama firma co Multisport), Fitflex i OK System w którym można sobie wykupić usługi jako klient indywidualny.fydi - Wto 27 Lis, 2012
Cassis napisał/a:
OK System
Na gruponie teraz jest oferta i wtedy to się chyba w miarę opłacaMichał - Wto 27 Lis, 2012