To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Zawieszenie Peugeot Sport do 106

daniel-pl12 - Nie 09 Gru, 2012

dziękuję za odpowiedź panie doktorze :jupi:
ŁukaszS3 - Nie 09 Gru, 2012

Greg ten zawias w Twoim pierwszym poście to na 99% moje zawieszenie z saxo! Ja je sprzedałem jako nowe i samemu je dawałem do robienia więc jak co to pisz ;)
Mrozu - Nie 09 Gru, 2012

z czego można dobrać wąską sprężynę do gwintu peugeot sport?
Przem_106 - Nie 09 Gru, 2012

Z Peugeot Sport :lol2:

Pisałem wcześniej, że mam na sprzedaż takie sprężyny.

Greg - Nie 09 Gru, 2012

ŁukaszS3 napisał/a:
Greg ten zawias w Twoim pierwszym poście to na 99% moje zawieszenie z saxo! Ja je sprzedałem jako nowe i samemu je dawałem do robienia więc jak co to pisz ;)

Klawo. :]

Póki co czekam na rozwinięcie tematu z tym PS, zobaczę co i jak. Chwilowo oszczędzam bo trochę zbiedniałem. xD Muszę w pierwszej kolejności ogarnąć hydrołapę bo brakuje mi ręcznego jak cholera. ;)

A później będę kminił z zawiasem.

Dzięki! :faja:

Janusz - Pią 14 Gru, 2012

Greg napisał/a:
Muszę w pierwszej kolejności ogarnąć hydrołapę bo brakuje mi ręcznego jak cholera. ;)

kręcisz się dookoła beczek ?? jak nie to na kij Ci ręczny ??

martin.h - Pią 14 Gru, 2012

Janusz napisał/a:
Greg napisał/a:
Muszę w pierwszej kolejności ogarnąć hydrołapę bo brakuje mi ręcznego jak cholera. ;)

kręcisz się dookoła beczek ?? jak nie to na kij Ci ręczny ??

+1

W pugu na nowych tylnych hamulcach do podcięcia czy obrocie na mokrym wystarczy standardowa łapa :)

Janusz - Pią 14 Gru, 2012

martin.h napisał/a:
W pugu na nowych tylnych hamulcach do podcięcia czy obrocie na mokrym wystarczy standardowa łapa :)

ja tam nie potrafię nawrócić na samym hamulcu nożnym mimo korektora, ale w sumie na ręcznym ledwo to ogarniam ;D natomiast ogólnie poza nawracaniem w zimie uważam ze jest praktycznie niepotrzebny, choć ze 2 razy mi dupę w sumie uratował :P

Anonymous - Pią 14 Gru, 2012

Ja w celice ręcznego nie używam bo linki są z supry i nie łapią , ale ...... rzuciłem ją dziś z lewej . Dziękuje Dobranoc :)
Bart - Pią 14 Gru, 2012

Czesio napisał/a:
rzuciłem ją dziś z lewej . Dziękuje Dobranoc :)

jarek-malopolska - Sob 15 Gru, 2012

:rotfl: