daniel-pl12 - Nie 09 Gru, 2012 dziękuję za odpowiedź panie doktorze ŁukaszS3 - Nie 09 Gru, 2012 Greg ten zawias w Twoim pierwszym poście to na 99% moje zawieszenie z saxo! Ja je sprzedałem jako nowe i samemu je dawałem do robienia więc jak co to pisz Mrozu - Nie 09 Gru, 2012 z czego można dobrać wąską sprężynę do gwintu peugeot sport?Przem_106 - Nie 09 Gru, 2012 Z Peugeot Sport
Pisałem wcześniej, że mam na sprzedaż takie sprężyny.Greg - Nie 09 Gru, 2012
ŁukaszS3 napisał/a:
Greg ten zawias w Twoim pierwszym poście to na 99% moje zawieszenie z saxo! Ja je sprzedałem jako nowe i samemu je dawałem do robienia więc jak co to pisz
Klawo.
Póki co czekam na rozwinięcie tematu z tym PS, zobaczę co i jak. Chwilowo oszczędzam bo trochę zbiedniałem. Muszę w pierwszej kolejności ogarnąć hydrołapę bo brakuje mi ręcznego jak cholera.
A później będę kminił z zawiasem.
Dzięki! Janusz - Pią 14 Gru, 2012
Greg napisał/a:
Muszę w pierwszej kolejności ogarnąć hydrołapę bo brakuje mi ręcznego jak cholera.
kręcisz się dookoła beczek ?? jak nie to na kij Ci ręczny ??martin.h - Pią 14 Gru, 2012
Janusz napisał/a:
Greg napisał/a:
Muszę w pierwszej kolejności ogarnąć hydrołapę bo brakuje mi ręcznego jak cholera.
kręcisz się dookoła beczek ?? jak nie to na kij Ci ręczny ??
+1
W pugu na nowych tylnych hamulcach do podcięcia czy obrocie na mokrym wystarczy standardowa łapa Janusz - Pią 14 Gru, 2012
martin.h napisał/a:
W pugu na nowych tylnych hamulcach do podcięcia czy obrocie na mokrym wystarczy standardowa łapa
ja tam nie potrafię nawrócić na samym hamulcu nożnym mimo korektora, ale w sumie na ręcznym ledwo to ogarniam natomiast ogólnie poza nawracaniem w zimie uważam ze jest praktycznie niepotrzebny, choć ze 2 razy mi dupę w sumie uratował Anonymous - Pią 14 Gru, 2012 Ja w celice ręcznego nie używam bo linki są z supry i nie łapią , ale ...... rzuciłem ją dziś z lewej . Dziękuje Dobranoc Bart - Pią 14 Gru, 2012