Przypomina mi sie moje zdjęcie z pejsami martin.h - Wto 18 Gru, 2012
Michał napisał/a:
Mam nadzieje ze martin się nie obrazi
Sorry, ale dystansu do mojej osoby to mógłbym obdzielić pół forum Jakbym powiedział koło dupy mi to loto.
Jak będę następnym razem w Warszawie to musimy się spotkać, masz wpie.dol Anonymous - Wto 18 Gru, 2012
martin.h napisał/a:
Michał napisał/a:
Jak będę następnym razem w Warszawie to musimy się spotkać, masz wpie.dol
Łeb qurwa ukręce ale musze to zobaczyć Maciusiowy - Wto 18 Gru, 2012 Lesiszowie już dostali Anonymous - Wto 18 Gru, 2012 osz w morde,to juz sie nie odzywam bo jeszcze mi sie zbierzemichool_vt - Wto 18 Gru, 2012 nawet jakieś foto z tego zdarzenia saMichał - Śro 19 Gru, 2012
martin.h napisał/a:
Michał napisał/a:
Sorry, ale dystansu do mojej osoby to mógłbym obdzielić pół forum Jakbym powiedział koło dupy mi to loto.
Jak będę następnym razem w Warszawie to musimy się spotkać, masz wpie.dol
tylko pamiętaj, Raszyn to nie Warszawa MArcin91 - Śro 19 Gru, 2012
Michał napisał/a:
MArcin91 napisał/a:
Bart, jaki kastet, ja tam widzę dwie pary hipsterskich okularów które należy rozciąć
kumpel płacze do dziś...Młody Papież - Pon 24 Gru, 2012 piękny Chołchałs!Bart - Pon 24 Gru, 2012 najpiększy! a buty najhipstersze!Anonymous - Pon 24 Gru, 2012 Buty są mocne Janusz - Pon 24 Gru, 2012
Czesio napisał/a:
Buty są mocne
nieprawda, najmocniejsze są skarpety BNU - Pon 24 Gru, 2012 Pany, śmiecicie mnie w temacie, sio arssss - Nie 06 Lip, 2014 odgrzewam kotleta. Ogarnia ktoś u nas wycinanie flansz z nierdzewki?
Tylko rysunek bede mial na kartce,a nie w cadzie więc trzeba będzie jeszcze to ogarnąć.