Vlodarsky - Pią 21 Gru, 2012 Ja lubię takie dyskusje. Nie chcę oceniać kto ma rację bo nie czuje się na siłach i nie znam tematu cen i tego jak się to produkuje. Ale jedno jest pewne NIKT Z NAS NIE CHCE PRACOWAĆ ZA DARMO i to właśnie dla mnie wynika z tych dyskusji.Anonymous - Pią 21 Gru, 2012 Zanjomemu MG zaproponowało kompletny wydech za jakieś smiesznie małe pieniądze ale chcą potraktować to auto pokazwo ( tylko 500 szt. takiego auta w takim kolorze wyszło martin.h - Pią 21 Gru, 2012
Czesio napisał/a:
Zanjomemu MG zaproponowało kompletny wydech za jakieś smiesznie małe pieniądze ale chcą potraktować to auto pokazwo ( tylko 500 szt. takiego auta w takim kolorze wyszło
M - Pią 21 Gru, 2012 Widzę tu analogię do dyskusji o broni Rasputin - Pią 21 Gru, 2012
Czesio napisał/a:
Zanjomemu MG zaproponowało kompletny wydech za jakieś smiesznie małe pieniądze ale chcą potraktować to auto pokazwo ( tylko 500 szt. takiego auta w takim kolorze wyszło
Żółte E36 w sedanie Anonymous - Pią 21 Gru, 2012 mysle ze chodzi o legendarną białą celice,tylko Czesio jest zbyt skromny by to napisaćAnonymous - Pią 21 Gru, 2012
Rasputin napisał/a:
Czesio napisał/a: