Montaz we wtorek, narazie mile zaskoczenie, zobaczymy co powiem po montazu Michał - Pią 22 Lut, 2013
Cytat:
przyszla paczka, a w niej:
klawiatura , fotel i telefon na kabluMuzykant - Pią 22 Lut, 2013 To nie wazne ale plus za bystre oko Chloru - Pią 22 Lut, 2013 Michał, oraz kalendarz firmowy i zszywacz siema - Pią 22 Lut, 2013 Muzykant, głośnik sobie postaw, bo Ci się przewrócił...roj - Pią 22 Lut, 2013
siema napisał/a:
Muzykant, głośnik sobie postaw, bo Ci się przewrócił...
od basów Muzykant - Śro 27 Lut, 2013 zalozylem i jakis dramat jest, wychodzi na to ze trzeba sie sluchac starszych, przednie tuleje pojda do kosza, tuleja podpory polosi jest kozak, motor spiety wzorowo... wiec mysle ze jeszcze chwila i zawias bedzie po mojemu taki jak powinien byc koma600 - Śro 27 Lut, 2013 czemu?Muzykant - Śro 27 Lut, 2013 dzisiaj mam nadzieje ze wyeliminuje stukanie gornej poduszki zawieszenia silnika i zobacze co stuka dalej. Generalnie przednie poduszki wahacza zakladamy z orginalu, taka rada na przyszlosc wszystkim ktorzy chca byc "madrzejsi". Ale jak to mawia moj mechanik, Panie Macku, jak sie pan nie przewrocisz to sie pan nie nauczysz...koma600 - Śro 27 Lut, 2013 ale dlaczego??Muzykant - Śro 27 Lut, 2013 ale co dlaczego ??koma600 - Śro 27 Lut, 2013
Cytat:
Generalnie przednie poduszki wahacza zakladamy z orginalu, taka rada na przyszlosc wszystkim ktorzy chca byc "madrzejsi
Muzykant - Śro 27 Lut, 2013 dlatego ze zolty poliuretan za mocno pracuje, geografia sie rozjezdza w orginale przednie tulejki sa w sumie nie do zdarcia, wiec moja fanaberia sie nie sprawdzila Kamill - Śro 27 Lut, 2013
Muzykant napisał/a:
dlatego ze zolty poliuretan za mocno pracuje, geografia sie rozjezdza w orginale przednie tulejki sa w sumie nie do zdarcia, wiec moja fanaberia sie nie sprawdzila
A jakie kupiłeś, skręcane z 2 połówek czy wciskane (1 częściowe)Muzykant - Śro 27 Lut, 2013 mam te z 2 polowek, tak jak w orginale, ale juz wiem ze po primo racje mieli Ci ktorzy mowili zeby calkowicie odpuscic poli w tej tulei, secundo, nastepnym razem zrobilbym troche inny projekt z mniejsza srednica tulejki metalowej w srodku i wlasnie jednoczesciowe.