wiem że obok sofii jest pijalnia czekolady wedla i obok tej pijalni od strony gromady jest pierogarnia..
Jadłem tam w zeszłym roku - tylko raz.
Nic specjalnego i było dość drogo, więcej tam nie poszliśmy na obiadek.saxorulez - Śro 06 Wrz, 2006 No to piaseczno zostaje..
albo to co dymek (themc) polecał na kabatach??
To co panowie spot pierogowy będzie? FreeMan - Śro 06 Wrz, 2006 po 1. jak pierogi to tylko z kapusta i z grzybami.
po 2. jak spot pierogowy to ja tez sie pisze.... Rajdowa -calkiem ok.ps - Śro 06 Wrz, 2006 podobno najlepsze są na Bednarskiej, ale to daleko troche z południa...saxorulez - Śro 06 Wrz, 2006 no ja proponuje cos w centrum.. tam każdy ma blisko..saxorulez - Śro 06 Wrz, 2006 eee.. Bednarska jest Ok.. stare miasto...
popatrz..
to kiedy udeżamy dziewczyny?M - Śro 06 Wrz, 2006 Przed spotem poksowym?
Mi kazdy dzien pasuje.
Kazdy sobie zamowi pierogi takie jak lubi zeby nie tworzyc niepotrzebnych podzialow.Michał - Śro 06 Wrz, 2006 panowie !! pierogarnia jest w samym centrum , nowo otwarta. Przy rondzie "policnajci z majami" dosłownie koło empiku na Al.Jerozolimskichstrick - Śro 06 Wrz, 2006 A może zrobimy też spot pierogowy sląsk edition? Proponuje Mikołów, bo innych pierogarni nie znam!Jakarti - Pią 08 Wrz, 2006 pierogarnia rulz - kurwa ze mnie nie ma ciagle bywalem na bednarskiej )) ach tamten klimat i ceny super - i jeszcze to ich 'piwo' ) dobra rzecz - chociaz powiem wam , ze najlepiej mi zawsze smakowala biala kielabasa palce lizac!! Michał - Pią 08 Wrz, 2006 hehehe Jak' - lubisz moją kiełbase co Anonymous - Pią 08 Wrz, 2006 najlepsze pierogi robi mija babcia.
ruskie, z grzybami i miesem, z truskawkami.
jak macie ochote to zapraszam 23 września.
Olsztyn ul. Traktorowa 15 :564: