Barejka - Wto 05 Lut, 2013 Czesio, narzeczony szpaku jeden michool_vt - Wto 05 Lut, 2013 frajerzy, jak byłem słoikiem to mi firma płaciła za lokum Jakarti - Wto 05 Lut, 2013 mozna wynajac pokoj 15-20m2 za 700.
jak ktos chce to sobie poradzi Anonymous - Wto 05 Lut, 2013 Zostaje na miejscu otwieram laboratorium i chuj Yarko - Wto 05 Lut, 2013
Czesio napisał/a:
Zostaje na miejscu otwieram laboratorium
będziesz obalał mity ? Anonymous - Wto 05 Lut, 2013 Od badania gruntów , poprzez beton na masach bitumicznych kończąc GeKo - Wto 05 Lut, 2013
Czesio napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 18:09
Właśnie tego się boje myśląc o słoikowaniu w Warszawie .
Jak tu samemu utrzymać takie mieszkanie no raczej niemożliwe . Więc trzeba by jakiegoś wspołokator/kę a tacy zazwyczaj lubią alkohol zabawę i inne używki a wtedy nie ma czasu na pracę tak mi się wydaje
Kwestia gdzie szukasz. Moja kumpela laborantka właśnie mieszka z jakąś studentką weterynarii i początkującą prawniczką. Żadne się wcześniej nie znały. Jedna wynajęła mieszkanie i znalazła sobie współlokatorki. Mieszkanie jak szpital .Anonymous - Wto 05 Lut, 2013
Bart napisał/a:
Jakby co - wynajmę moje mieszkanie za 2000!
Apartamęt w Bytomiu, garaż 400m od domu, blisko przystanek autobusowy.
zapominasz ze jestes z Bytomia,tam po tyle sie sprzedaje a nioe wynajmujeBart - Wto 05 Lut, 2013 przepraszam, poniesło mnieAnonymous - Wto 05 Lut, 2013 chciałem zaoszczędzić Ci rozczarowańM - Wto 05 Lut, 2013 Wawa to jest parias,
w katowicach sa takie same zarobki (przynajmniej w mojej branzy) a ludzie nadal pchaja sie do stolicy i tam zadluzaja sie na potege mieszkaniowo.
Nie ogarniam tego.GeKo - Wto 05 Lut, 2013 M, Może i są te same zarobki, przykładowo mój znajomy szukał pracy w Kato i okolicach w IT i przez pół roku nic konkretnego. W końcu zdecydował się wysłać gdzieś dalej CV i w Waw poszło szybciutko. Tej pracy chyba u was więcej jest po prostu.Anonymous - Wto 05 Lut, 2013 W Berlinie swą jeszcze wyższe zarobki i nizsze czynsze (za kawalerke płaciłem 200e na jakims arabowie )Michał - Wto 05 Lut, 2013