A jakie opinie dla kogoś kto ma 180cm wzrostu i ok 100kg?
Mniej żreć i więcej sporturoj - Śro 20 Mar, 2013 Mrozu - Śro 20 Mar, 2013
was79 napisał/a:
Mrozu napisał/a:
A jakie opinie dla kogoś kto ma 180cm wzrostu i ok 100kg?
Mniej żreć i więcej sportu
ni chooya Walle - Śro 20 Mar, 2013 Przy tych gabarytach to komfortsitze z BMW e38 Bart - Czw 21 Mar, 2013 Mam Mirco RC i 1.85m - bardzo dobrze się siedzi przed telewizorem.mi - Czw 21 Mar, 2013 nie masz RC kretynie. For szur.Bart - Czw 21 Mar, 2013 Koń dupi. A jaki niby model?mi - Czw 21 Mar, 2013 Nie wiem, nie RC. Pytałem aż gościa (uwaga - zupełnie nieoczekiwanie ma na imię Mirek!), RC miał zawsze taką samą skorupę (tapicerki różne), a Twoja wygląda inaczej niż moje. Chodzi o fragment z przodu całkiem, gdzie Twojemu bliżej do mojego starego (Włodek ma na imię) S3 (teraz Rabarbarowego).Bart - Czw 21 Mar, 2013 aaaa, takie buty (obuwie)...qbus - Czw 21 Mar, 2013 Bimarco Grip jest nawet spoko na osobe mojej postury (180 cm, 75 kg) niby na bazie Futury w ktora ja wpadam i gonie jak zyd po pustym sklepie ale inaczej zabudowana, inne poduszki. Fajny nowy design i do tego dosc fajna cena, inaczej ma zrobione przelotki na pasy takze generalnie bardzo fajny fotel. Jak cos sluze pomoca w zakupach
A ja od siebie polecam OMP RS-PT2, troszke trzeba dolozyc ale roznica w komforcie uzytkowania mega ogromna.roj - Czw 21 Mar, 2013
Cytat:
Bimarco Grip jest nawet spoko na osobe mojej postury (180 cm, 75 kg) niby na bazie Futury
futyra chyba jest "wyższa" wg. tabeli na ich stronieqbus - Czw 21 Mar, 2013 Tak ale Grip to zmodyfikowana Futura.Kamill - Czw 21 Mar, 2013
mi napisał/a:
Nie wiem, nie RC. Pytałem aż gościa (uwaga - zupełnie nieoczekiwanie ma na imię Mirek!), RC miał zawsze taką samą skorupę (tapicerki różne), a Twoja wygląda inaczej niż moje. Chodzi o fragment z przodu całkiem, gdzie Twojemu bliżej do mojego starego (Włodek ma na imię) S3 (teraz Rabarbarowego).
Mirco RC ma wysokie burty przy udach, az do samych kolan, w większości mirco schodzą one w dół i przy kolanach juz nic niema. W tych drugich dobrze się wsiada, ale nie można się tak nogami pozapierać.ŁukaszS3 - Nie 24 Mar, 2013 Mirosław RC jest najwygodniejszym jego fotelem... Siedziałem i pierdziałem w każdy!CHRZANEK - Nie 24 Mar, 2013 To prawda. Ja tez mialem RC kiedy cale HH.ORG robilo zakupy grupowe, i byl to jeden z najwygodniejszych foteli z jakimi mialem doczynienia. Obecnie mam w cienko Sparco pro ADV i nie jest tak wygodny. Jest niezly ale jak na przedzial cenowy TYLKO niezly. Natomiast absolutnym debesciakiem bylo dla mnie OMP ARS fotel projektowany pod Tommiego Makkinena. Nadal jest w produkcji.