Ryba - Pią 29 Mar, 2013 Jak to moja koleżanka mówiła
"Mężczyzna musi mieć klase...
S klase.."
Mucha - Pią 29 Mar, 2013 done S2WED - Czw 04 Kwi, 2013 Podpinam się do tematu... moja szanowna Małżonka wystartowała z własnym biznesem i zbieram dla niej "lajki" na fan pejdżu https://www.facebook.com/SwiatWosku?fref=ts
Za każde polubienie stokrotne dzięki
A tak przy okazji, dla forumowiczów hothatch10% rabatBart - Czw 04 Kwi, 2013 S2WED - Czw 04 Kwi, 2013 Zawsze możecie wysłać z hasłem "hothatch" swoje kobitki Jakarti - Czw 04 Kwi, 2013 moze zrobimy kamerke online jak w przypadku saren i dzikow?
ps. jak lajkne swiat wosku w Sulejówku to moze to byc moj ostatni lajk S2WED - Czw 04 Kwi, 2013
Jakarti napisał/a:
moze zrobimy kamerke online jak w przypadku saren i dzikow?
ps. jak lajkne swiat wosku w Sulejówku to moze to byc moj ostatni lajk
Taaa.... i adres dałoby się bobryonline.pl czy jakoś tak
Lajkuj, lajkuj... obronie Cie Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013
Nie, to nie ona...
Małżonka na szczęście obnaża się tylko w domu
Poza tym, Ty sie AleX_R53 nie nabijaj, tylko lajkuj!
Przecież kliknąłem już rano. Nawet się na bikini zapisałem S2WED - Czw 04 Kwi, 2013 A jak tak, to ok Bonczek - Czw 04 Kwi, 2013 To nie Twój temat, sio!S2WED - Czw 04 Kwi, 2013
Bonczek napisał/a:
To nie Twój temat, sio!
Ej, Ty tak na poważnie? Jak tak, to założe swój S2WED - Nie 07 Kwi, 2013 Bonczek nie wygania, to sie przypomnę... lajknijcie jesli łaska Anonymous - Śro 24 Kwi, 2013 Z kumplem wpadliśmy na pomył zrobienia FanPage'a zbierającego do kupy terminy imprez motoryzacyjnych (wyścigi/rajdy itp) odbywających się w PL.