To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS -Gramy cos ??

Loko - Pon 30 Paź, 2006

Hmm z tego co pamietam to dla mnie najwiekszym problemem było założenie serwera, bo trzeba mieć zewnętrzne ip, ale tak to wszystko jest proste :) , ja niestety nie mam po co wdrażać sie w temat bo mi pieprzony dźwiek nie działa :D
Michał - Śro 01 Lis, 2006

dobrze dobrze , powtarzajace 1:35.5xxx - 1:36.0
strick - Śro 01 Lis, 2006

Mnie jak narazie udało się zejść tylko raz do 1.35.75! A tak to wale 1,36,xx
Dariano - Czw 02 Lis, 2006

Od dzis jestem posiadaczem licencji S2 :) Anjas dobrze gadales BMW sauber kurwa nie do ogarniecia fura tam nie nudzisz sie nawet na prostej :D
anjas - Czw 02 Lis, 2006

gratuluje Dariano!
Może wieczorkiem polatamy BM`kami chwilę. Bolidem jeszcze się nie ścigałem... (tzn. raz wszedłem jakiś serwer, ale po chwili uznałem że nie będę chłopakom blokował toru i muszę jeszcze trochę poćwiczyć zanim pościgam się na serwerze S2) :D

Aha, o ile XF GT można ogarnąć myszką, o tyle przy BMW i innych mocnych furach z napędem na tył szczególnie przydaje się kiera i pedały, żeby można było zapinać np. na półgazie.

Loko - Czw 02 Lis, 2006

BMW spokojnie ogarnia się na myszy bo kontrla trakcji robi robote :D , z innymi autami na slickach tez nie jest najgorzej, największa tragedia jest z LX6, RAC i FZ50.
anjas - Czw 02 Lis, 2006

Jeździłem jeździłem i wyjeździłem nowy PB.

Bez rewelacji, ale poprawiłem poprzedni o 1/10 sekundy :D

Obczajcie tez jaka mam kozacka kierownice ;)

strick - Czw 02 Lis, 2006

Ostatnio szczeliłem 1,35,75 :DD D
Nie ma to jak być lepszym od Anjasa ;)

Dariano - Czw 02 Lis, 2006

Gratulacje anjas :DD D
Ja dzis wygrzebalem z piwnicy moja kiere od ps2 poklejlem bo sie okazalo ze jedna lopatka od zmiany biegow ala F1 odpadla :/ Zassalem "nieofcjalme " oprogramowanie do kiery zeby cykala na PCcie :)

Krotkie porozumienie z anjasem w sprawie ustawien i kiera cykala jak ta lala:DDD

W ten oto sposob ucze sie jezdzic os poczatku :570: Pocieszajace jest to ze idzie mi coraz lepiej dzis na kierownicy zrobilem 1,35,35 ciezko mi ogarnac jest hamowania kurwa nie obczajam jeszcze.

Loko mistrzu znasz moze jakes setupy na kiere dobre ??

[ Dodano: Czw 02 Lis, 2006 ]
Kurde chlopaki sa coraz szybsi czuje ze III GP HH bedzie zaciete :DD D

strick - Czw 02 Lis, 2006

No to szybko opanowałeś kiere!
Ja właśnie wykręciłem 1,35,56 :D

Loko - Czw 02 Lis, 2006

Daro setupy z tej stronki którą podawałem są włąśnie w wiekszości na kiere, z tego co wiem tylko partyboy jezdzi na myszce.
anjas - Pią 03 Lis, 2006

Zapomniałem dodać, że ten mój nowy PB jest na manualu. Dopiero wczoraj przesiadłem się z automata i zacząłem uczyć się jazdy na sekwencji. Fajna sprawa, choć jeszcze sporo nauki przede mną.

A Dariano to jest kot niesamowity. W pierwszym wyścigu po zainstalowaniu i skonfigurowaniu kiery sklepał wszystkim tyłki - kręcił od razu 1.36.xx. Normalnie w szoku byłem jak na to patrzyłem!

Aha, mam pytanie - kiedy najlepiej zmieniać biegi - jak się zapali "czerwone" czy może przeciągać trochę np. do 8 tysięcy?

strick - Pią 03 Lis, 2006

No to ładne Anjas! chyle czoła przed wami :D A o Dariano to już nie rozmawiajmy, on chyba 24h gra :D
Dariano - Pią 03 Lis, 2006

Ja zmieniam na czerwona lampke to chyba optymalne rozwiazanie.

Anjas pofarcilo mi sie i tyle :P Do idealu to jescze daleko. mam bardzo duzy problem z opanowaniem fury na hamowaniach duzo do zyczenia pozostawia mi jeszcze powtarzalnosc czasow moge miec 1,35xx a na nastepnym okrazeniu 1,37,xx bede szlifowal teraz umiejetnosci na kierze.

wczoraj zrobilem 180 km w bojowych warunkach :)

W s2 Zalogowany jestem jako Dariano1 jak cos :D

strick - Pią 03 Lis, 2006

szkoda że w demo nie można zobaczeć ile sie przejechało!