FreeMan - Czw 06 Gru, 2007 kubas, a kiedy beda sie robily moje fotele ?? kubas - Czw 06 Gru, 2007 do wtorku maja byc wszystkie gotowe ) robic to sie juz robia ) najgorsza narazie jest kwestia mocowan bo ich nie ma ale do wtorku powinny byc )CHRZANEK - Czw 06 Gru, 2007 Kubas: A dalo by radę "domówić" jeszcze mocowania ?? ?? ??
Bazy zrobie sobie sam, ale mocowania niech będą estetyczne.
kubas napisał/a:
do wtorku maja byc wszystkie gotowe
Wszystkie ?? Czyli moje też ??kubas - Czw 06 Gru, 2007 tak ) w srode- czwartek powinnny byc u mnie ) Daloby rade jak wplacisz hajs
saxorulez 11:28:08
super.. będę w nich siedział
saxorulez 11:28:12
cały kurwa czasCHRZANEK - Czw 06 Gru, 2007 Kubas: Mój bank (bph) najwyraźniej nie toleruje twojego, bo nie moge zrobic przelewu.
Pojawia mi się jakiś komunikat że coś tam coś tam i że dupa.
Moze podrzuce Ci kase jutro ?
Co ty na to ?kubas - Czw 06 Gru, 2007 ok moze bycAnonymous - Czw 06 Gru, 2007 Odebrałem dzisiaj swoje fotele i dla mi.Niestety dla Dżona jeszcze nie był gotowy :{ .Mocowań jeszcze nie ma.Koleś pojechał je dzisiaj odebrać i musi je jeszcze pomalować. Byłem w środku tej pracującej pełną parą manufaktury (blaszana szopa ) w której powstawały nasze fotele i widziałem dwa albo trzy chyba już gotowe kubły z napisem renault sport.FreeMan - Czw 06 Gru, 2007
p106rallye napisał/a:
i widziałem dwa albo trzy chyba już gotowe kubły z napisem renault sport.
ladnie wygladaly ??
KonradMK - Czw 06 Gru, 2007 tak, normalne, czerwone i jak to w manufakturze polskiego cwaniaka mają piękny napis RENO SZPORT made in poland kubas - Czw 06 Gru, 2007 No to ladnie ) dla dzona jeszcze nie gotowy mial byc gotowy juz we wtorek ?:)) Zadowolony p106rallye ??Anonymous - Czw 06 Gru, 2007
FreeMan napisał/a:
ladnie wygladaly ??
Wyglądały ładnie ,prawie jak z Dieppe Dżona nie był gotowy ,bo coś tam było zamawiane i odmawiane i koleś nie zdarzył wyciąć przelotki dolnej. Dzięki Kubas za wszystko .Ja jestem bardzo zadowolony.Mój kubeł narazie pasie się w salonie Jak znajdzie sie chwilka to go zamontuje w pugu. kubas - Czw 06 Gru, 2007 O jeny ale mi smaku tym foto narobiles teraz grrrrrrrr A kumpel zadowolony ?
Nie ma za co ziom )Anonymous - Czw 06 Gru, 2007
kubas napisał/a:
A kumpel zadowolony ?
Kumpel chyba zadowolony,chociaż z tym granatowym to sobie wymyślił,hehe LOL Ja bym nie chciał kubła w takim kolorze. Wrzucam kilka fot mocowania do 106/saxo firmy omp.Jest ono trochę pordzewiałe,trzeba będzie pomalować Zrobione jest ono z 3 kątowników i jednego płaskownika.Zwymiarowałem je chyba w miare dokładnie.Do tego mocowania przykręcamy jeszcze szyny boczne,a później kubeł. mi - Czw 06 Gru, 2007 mój kubeł wciąż gniecie się na tylnej kanapie w pandzie, wieeeeelkie dzięki kubas i p106rallye (jesli znajdę jakiś mój temat z Waszymi postami - obaj macie pomuk).
Fotelik wyglada przekozacko, w robocie zostałem zmuszony do prezentacji, na szczęście mój przełożony (ca. 95kg) nie probował siadać, bo bym go później nie wydobył
EDIT: kubas - pomuk pojszet, 106rallye - nie mogę znajść żadnego Twego posta w mych tematach CHRZANEK - Pią 07 Gru, 2007
p106rallye napisał/a:
Wrzucam kilka fot mocowania do 106/saxo firmy omp.
Królu złoty - o to mi właśnie chodziło.
Masz pomógł tylko musze znaleźć gdzieś twój post w moim temacie...
Właśnie tak chce zrobić.
I chyba nie trzeba tu jakiejś mega filozofii