To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [grupowo] Fotele SPEED

FreeMan - Czw 06 Gru, 2007

kubas, a kiedy beda sie robily moje fotele ?? :)
kubas - Czw 06 Gru, 2007

do wtorku maja byc wszystkie gotowe :) ) robic to sie juz robia :) ) najgorsza narazie jest kwestia mocowan bo ich nie ma ale do wtorku powinny byc :) )
CHRZANEK - Czw 06 Gru, 2007

Kubas: A dalo by radę "domówić" jeszcze mocowania ?? ?? ??
Bazy zrobie sobie sam, ale mocowania niech będą estetyczne.
kubas napisał/a:
do wtorku maja byc wszystkie gotowe

Wszystkie ?? Czyli moje też ??

kubas - Czw 06 Gru, 2007

tak :) ) w srode- czwartek powinnny byc u mnie :) ) Daloby rade jak wplacisz hajs :D

saxorulez 11:28:08
super.. będę w nich siedział
saxorulez 11:28:12
cały kurwa czas

CHRZANEK - Czw 06 Gru, 2007

Kubas: Mój bank (bph) najwyraźniej nie toleruje twojego, bo nie moge zrobic przelewu.

Pojawia mi się jakiś komunikat że coś tam coś tam i że dupa.
Moze podrzuce Ci kase jutro ?
Co ty na to ?

kubas - Czw 06 Gru, 2007

ok :) moze byc
Anonymous - Czw 06 Gru, 2007

Odebrałem dzisiaj swoje fotele i dla mi.Niestety dla Dżona jeszcze nie był gotowy :{ .Mocowań jeszcze nie ma.Koleś pojechał je dzisiaj odebrać i musi je jeszcze pomalować. Byłem w środku tej pracującej pełną parą manufaktury (blaszana szopa :D ) w której powstawały nasze fotele i widziałem dwa albo trzy chyba już gotowe kubły z napisem renault sport.
FreeMan - Czw 06 Gru, 2007

p106rallye napisał/a:
i widziałem dwa albo trzy chyba już gotowe kubły z napisem renault sport.

ladnie wygladaly ??

:> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>

KonradMK - Czw 06 Gru, 2007

tak, normalne, czerwone i jak to w manufakturze polskiego cwaniaka mają piękny napis RENO SZPORT made in poland :D
kubas - Czw 06 Gru, 2007

No to ladnie :) ) dla dzona jeszcze nie gotowy mial byc gotowy juz we wtorek ?:)) Zadowolony p106rallye ??

FreeMan napisał/a:

ladnie wygladaly ??

:> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>
Wyglądały ładnie ,prawie jak z Dieppe 8) Dżona nie był gotowy ,bo coś tam było zamawiane i odmawiane i koleś nie zdarzył wyciąć przelotki dolnej. Dzięki Kubas za wszystko .Ja jestem bardzo zadowolony.Mój kubeł narazie pasie się w salonie :D Jak znajdzie sie chwilka to go zamontuje w pugu.

kubas - Czw 06 Gru, 2007

O jeny ale mi smaku tym foto narobiles teraz grrrrrrrr :D A kumpel zadowolony ?

Nie ma za co ziom :) )

kubas napisał/a:
A kumpel zadowolony ?
Kumpel chyba zadowolony,chociaż z tym granatowym to sobie wymyślił,hehe LOL Ja bym nie chciał kubła w takim kolorze. Wrzucam kilka fot mocowania do 106/saxo firmy omp.Jest ono trochę pordzewiałe,trzeba będzie pomalować 8) Zrobione jest ono z 3 kątowników i jednego płaskownika.Zwymiarowałem je chyba w miare dokładnie.Do tego mocowania przykręcamy jeszcze szyny boczne,a później kubeł.

mi - Czw 06 Gru, 2007

mój kubeł wciąż gniecie się na tylnej kanapie w pandzie, wieeeeelkie dzięki kubas i p106rallye (jesli znajdę jakiś mój temat z Waszymi postami - obaj macie pomuk).
Fotelik wyglada przekozacko, w robocie zostałem zmuszony do prezentacji, na szczęście mój przełożony (ca. 95kg) nie probował siadać, bo bym go później nie wydobył 8)

EDIT: kubas - pomuk pojszet, 106rallye - nie mogę znajść żadnego Twego posta w mych tematach :/

CHRZANEK - Pią 07 Gru, 2007

p106rallye napisał/a:
Wrzucam kilka fot mocowania do 106/saxo firmy omp.

Królu złoty - o to mi właśnie chodziło.
Masz pomógł tylko musze znaleźć gdzieś twój post w moim temacie...
Właśnie tak chce zrobić.
I chyba nie trzeba tu jakiejś mega filozofii ;)