To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

saxorulez - Pon 26 Cze, 2006

u loko w fazie pierwszej - najpier pokazuje się poziom oleju i jest posietlany na całej długości
potem opada i pokazuje temperaturę

w fazie II - poziom pokazuje na wyświetlaczu elektronicznym tam gdzi ezegarek

Loko - Pon 26 Cze, 2006

Zgadza się tak jak napisał saxorulez. Najpierw sie podświetla i niby pokazuje poziom oleju, niby bo u mnie wskazówka leży na dnie :/ i potem po iluś tam sek ma juz pokazywać temp.
Michał - Śro 28 Cze, 2006

http://www.streetracing.p...er=asc&start=15

musiał dodać swoje 5 groszy :D
druga strona, ostatni post :D

anjas - Śro 28 Cze, 2006

a co kurde... jak to napisałem miesiąc temu to wszyscy to zlali, a teraz zobaczą KTO MIAŁ RACJĘ JAK ZWYKLE!!! :D
Michał - Śro 28 Cze, 2006

HAHAHAHAH:D i dobrze !! walcz o swoje zdanie !! hahahhaha
anjas - Śro 28 Cze, 2006

na sr nie lubię pisać, ale teraz nie mogłem sobie darować :D
Jakarti - Śro 28 Cze, 2006

Grabowski Jacek - elektronika - polecam. moze troszke drogo ale dzien i wszystko jasne. cos wiecej powiem po poludniu.
od drobiazgow tez znalazlem super elektryka jakby ktos potrzebowal - pytajcie. ogarnia radia, przerobki audio, kllime itd.. ma wiedze - nie zawsze ma dokumentacje..

ps czy Grabowski Maciek, Grzesiek i Jacek to jedna wielka rodzina? :)

Anjas - wystarczylo zmienic silnik, skrzynie, oponki racing, manifold i os tam jeszcze i sie smigalo :)
no i nie zapomniec o wizycie na stacji :) ) umyc szmatka szybke -lol.. naklejki z ogniem na bok chociaz ja to bez nich raczej i walczyc o panne The King'a :) zeby dostac buziaczka na koniec :D

[ Dodano: Czw 29 Cze, 2006 ]
a co do NFS to jedynym sluszynym bylo NFS Porsche U.

[ Dodano: Czw 29 Cze, 2006 ]
link do street rod'a !!

http://www.bestoldgames.n.../street-rod.php

strick - Czw 29 Cze, 2006

http://moto.allegro.pl/sh...?item=112344398

"Do wszystkich napalencow i konowalow ta dziewczyna nie jest na sprzedaz i nie jest gratis wiec przestance pisac.
wlasnej dziewczyny sie nie sprzedaje wiec mozecie sobie tylko popatrzec :) "

Dobrze że to dopisał bo tylko ze względu na dziewczyne chciałem kupować tą Hanie! ;)

Jakarti - Pią 30 Cze, 2006

chcialem sie spytac jak to jest z tylnymi hamulcami w ASTRAch II..

widzialem wczoraj jakies takie byle co oczywiscie ospojlerowane itd.. ale sobie mysle lookne na tyl.. a tam bebny.. teraz pytanie:

ktore wersje moga miec tarcze z tylu i czy w ogole takie sa.. tak po mojemu to by znaczylo, ze tarcze ewentualnie zaczynaja sie od 1,8 - nawet nie wiem czy takie sa tam silniki - 2,0 to chyba jest.. w kazdym razie 1.2, 1.4 i 1.6 tarcz nie maja.. tak?

Loko - Pią 30 Cze, 2006

Najmocneijszy jest 2.0 160 km i tam są tarcze i to nawet spore :D
strick - Sob 01 Lip, 2006

Najmocniejsza jest 2,0 turbo! Ma 190 KM. Niewiem czy wszystkie ale napewno jest coupe! I tam też sa tarcze!
Loko - Sob 01 Lip, 2006

2.0 turbo tylko w coupe
strick - Sob 01 Lip, 2006

Kolega ma Astre Coupe Turbo i moim zdaniem lepsze doznania co do jazdy sa w Saxo!
Michał - Pon 03 Lip, 2006

Anonymous - Pon 03 Lip, 2006

michal to dobrze czy źle? :D :D :D :P