To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [PZM] PZMot & 3 liga

GeKo - Pią 27 Lut, 2009

Bad-i Ja mam normalne psychotesty, standardowo wydawane na 5 lat. Dla PZM one są ważne tylko 2 lata. Co roku jak idziesz opłacić licencję i ją podbić, musisz mieć ważne psychotesty do końca roku, w którym opłacasz licencję i nic więcej.
Bad-i - Pią 27 Lut, 2009

kurde co osoba to inne info....

ja slyszalem ze oryginal psychotestow powinienem miec na wszelki wypadek wpiety do ksiazeczki zdrowia

moje zaswiadczenie wyglada tak:

co bardzo mnie cieszy, mimo ze badania robilem w kwietniu 2008 to Pani wydala mi zaswiadczenie z dziejsza data, i dodatkowo powiedziala ze dla nich te badania sa wazne do 2014 roku i jak skonczy mi sie ich waznosc w PZM to oni mi wystawia kolejne z nowa data :D

106 - Pią 27 Lut, 2009

e cos nie halo bo od zawsze jest tak ze co 2 lata.... mimo ze np. kierwocy zawodowi
maja co 5... w ksiazeczce moze byc. kiedys sprawdzali, kserowali, ale juz w ubieglym
sezonie nie zagladali na psychotesty na BK.

daj maila to wysle ci swoje....

Bad-i - Pią 27 Lut, 2009

bkoldej@hotmail.com

z tym ich terminem to OK, ja rozumiem ze oni sobie wpisuja 5 lat a i tak sa wazne 2 lata. Pytanie czy te moje zaswiadczenie jest OK??

Bad-i - Sob 28 Lut, 2009

bardzo ciekawa informacja:

Pomoc dla zawodników Automobilklubu Polski startujących w 35. Rajdzie Warszawskim
Zachęcamy wszystkich zawodników Automobilklubu Polski do wystartowania w 35. Rajdzie Warszawskim. Komisja Sportu Samochodowego Automobilklubu Polski na posiedzeniu w dniu 3 lutego 2009 roku uchwaliła następującą pomoc dla zawodników reprezentujących barwy Automobilklubu Polski w sezonie 2009:

1) Rajdowy Puchar Polski: kierowcy posiadający licencję R1 - opłacenie 50% podstawowego wpisowego na Rajd Warszawski

2) Rajdowy Debiut RD-3L: kierowcy posiadający licencję R2 - opłacenie 50% podstawowego wpisowego na Rajd Warszawski

Zwrot opłat za wydanie licencji pod warunkiem wystartowania w co najmniej 2 rundach w jakiejkolwiek dyscyplinie w sportach samochodowych.

Warunkiem uzyskania pomocy przez zawodnika jest umieszczenie na samochodzie na wszystkich rundach w sezonie 2009 naklejki z logo Automobilklubu Polski oraz naszycie na kombinezon naszywki z logo Automobilklubu Polski.

Naklejki i naszywki dostępne są w Biurze Sportu: tel. (22) 652 81 23 e-mail: klub@ak-polski.org.pl

Druga część pomocy uchwalona będzie po zakończeniu sezonu 2009 i stanowić będzie nagrody za tytuły uzyskane przez zawodników reprezentujących barwy Automobilklubu Polski.

qbus - Sob 28 Lut, 2009

No i git... korzystajcie poki sie da.

Z tego co mi wiadomo to Automobilklub Rzemieślnik swego czasu oplacal swoim zawodnikom wpisowe... jak jest teraz nie wiem.

CHRZANEK - Sob 28 Lut, 2009

No prosze bardzo :)

A w Rzemieślniku zupełnie na odwrót :/
W tym roku nie będzie programu pomocy dla zawodników.
Jedynie starty na rallycrossie w Słomczynie dla członków klubu za free ...

Może warto pomyśleć o zmianie klubu... albo zapisac się do jeszcze jednego ??

Bad-i - Sob 28 Lut, 2009

W sumie Centrum (Witek) bardzo duzo mi pomogl. Zdecydowalem sie jechac u nich to juz pojade ;)
CHRZANEK - Sob 28 Lut, 2009

Bad-i napisał/a:
(Witek)

Witek to ikona warszawskiego motorsportu.
Co ciekawe jak był w A.Polskim to Go jakoś nie lubiłem, ale za A.Centrum to szacun.
Działa naprawde prężnie i atmosferka jest - a to chyba najważniejsze

Bad-i - Sob 28 Lut, 2009

finansowo nie jest w stanie pomoc (i odrazu otwarcie o tym mowi), ale jest w stanie zaltwic duzo innych bardzo waznych rzeczy
Anonymous - Sob 28 Lut, 2009

Bad-i napisał/a:
W sumie Centrum (Witek) bardzo duzo mi pomogl. Zdecydowalem sie jechac u nich to juz pojade ;)

3maj się Witka ..... poza tym weszliśmy w mała współprace więc bedzie zawsze pomoc ;)

Bad-i - Sob 28 Lut, 2009

Witek jest gosc, juz nawet kojarzy moj numer telefonu ;)
martin.h - Sob 28 Lut, 2009

22 marca w Wojkowicach na Śląsku startuje 3 Liga. Będzie jeden odcinek przejeżdżany trzykrotnie (łącznie 12 km). Wpisowe to 300 zł.
106 - Sob 28 Lut, 2009

szutrowy? zamkowy organizuje?
martin.h - Sob 28 Lut, 2009

106 napisał/a:
szutrowy? zamkowy organizuje?

Organizuje AK Zamkowy. Oes ma iść podobnie jak ten z Rajdu Zamkowego 2005.