k-mart - Wto 27 Cze, 2006 pewnie Michal, bo to jego wersja O tak o, w ramach treningowki Gotti - Wto 27 Cze, 2006 no to 5k chf i zabierac
bj. 02`Michał - Wto 27 Cze, 2006 k' -- chciałbym miec tyle kasy. Ale swoją drogą, ta sie różni od mojej innymi obiciami , te są ładniejsze. :570: Wogole to wszystkie saxo u nas w klubiku sie czyms różnią, nie ma takich samych dwóchstrick - Czw 29 Cze, 2006 Gotti, a ma on klime? Jak myślisz co jest w nim do zrobienia? Napewno nowy zderzak i błotnik!Gotti - Czw 29 Cze, 2006 lampa uchwyty, moze wahacz, ale to malo prawdopodobne. Do tego szyba kierowcy. Klime ma, szyber tez.Michał - Czw 29 Cze, 2006 jako ze jestem przeciwny kupowaniu uderzonych aut to towydaje mi sie jeszcze ok.
Tam nie ma duzo do roboty. Ciekawe czy podłużnica jest cała.Gotti - Czw 29 Cze, 2006 cala strick - Czw 29 Cze, 2006 Jak myślicie jaki by był koszt naprawy?Gotti - Czw 29 Cze, 2006 2k zl.strick - Czw 29 Cze, 2006 A umiesz obliczyc akcyze, podatek? Ile by wyszło?Gotti - Czw 29 Cze, 2006 jeszcze VAT
nie wiem ile na rachunku bedzie... jak zainteresowany to sie dowiem jutro rano strick - Czw 29 Cze, 2006 Będe dzwięczny!Gotti - Czw 29 Cze, 2006 zadzwonie jutro rano i napisze.
Pzdr.
K.Anonymous - Czw 29 Cze, 2006 Przecież te udeżenie to kosmetyka!!!!
Zderzak, hyba halogen-bo cos tam wisi, błotnik, nakładka na błotnik, w praniu wyjdzie pewnie jeszcze parę drobiazgów.. Konstrukcyjnie autko jest nie ruszone. A juz napewno nie wachacz-predzej mocowanie wachacza by sie poddało niż żeliwny wachacz. Podłuznice (a) napewno całe(a).
[ Dodano: Czw 29 Cze, 2006 ]
Pokazał bym wam jak mój saxon dostał w dzioba ale nie mogę zdjęć wklejać.Loko - Czw 29 Cze, 2006 Jak to nie mozesz, www.imageshack.us tam wrzucasz zdjęcie i linka spod zdjęcia kopiujesz tutaj.