type-r ma (teoretycznie) piętnaście z groszem, przynajmniej według zeperfs.com
EDIT: według carfolio równieżAnonymous - Pon 11 Sie, 2008 No tak wychodzi, jedyny moj czas ktory im sie udalo zmierzyc to 15.003 a jechalem 3 razy pierwszy raz bylo calkiem ladnie w acura integra ktorej sie nie dalem (ale jak sie okazalo zle mnie ustawili i byl falstart ) przy drugim nie weszla dobrze 2 a 3 byl juz OK ktory z tych czasow mam wylistowany nie jestem w satnie powiedziec bo niektore czasy wczoraj ogolnie z kosmosu byly, a inne o ponad sekunde gorsze, i to dla tych samych aut. Niby zawiedziony nie jestem, powtarzalnosc czasow mam 100% hehe ale jak co impreza jest inny sprzet i co impreza maja z nim problemy to zaczynam lekko powatpiewac w jego sprawnosc. 15.003 moze to i kiepski wynik a moze kierowca dupa spotkamy sie w rykach to beedziemy wiedziecAnonymous - Pon 11 Sie, 2008 A tak nawiasem to nie czepiajcie sie tak tego ctr'a bo jak mowilem to nie byla ustawka w sensu stricto. Pozniej bedzie ze co to on niby nie ma w tym aucie i wogole. Rzezbie jak moge najlepiej w ramach mojego skromnego budrzetu.
Tez mnie czasem szlag trafia, niby auto smiga lepiej a nie przeklada sie to na czasy w Street Legalu M - Pon 11 Sie, 2008 Toxic nic sie nie martw, czas przejazdu na zawodach jest obarczony roznymi czynnikami, jedz na hamownie chlopie, pokaz co tam wyszlo i juz.Anonymous - Pon 11 Sie, 2008 Nie martwie sie, wiem ze i tak najwiekszy potencjal siedzi w tym kawalku zlomu z logo CatCams, jesli ma cokolwiek z tego wyjsc to i tak musze je wpakowac.
Rozumiem ze wszyscy czekacie teraz na wynik mojego hamowania, ale sam sie tak zastanawiam czy nie bedzie wielkiego rozczarowania. Po przeprogramowaniu przepalilem olej w dobre 3 dni (fakt nie byl juz nowy ale 10000km na bank nie zrobil)
Teraz zalalem 10w60 co zapewne odbije sie na osiagach silnika.
Po drugie primo fakt ze na Dellu (bo tam sie odbywal street legal jest pod gorke, ale nie uzywajmy tego jako wymowki, autko powinno smigac lepiej.
Tak sobie mysle, moze zrobimy jakiegos malego spontona w jakas sobotke i skoczymy gdzies kolo Rawy na jakiegos malego grylla ? tak w pol drogi zeby wszystkim bylo w sam raz Anonymous - Pon 11 Sie, 2008 http://www.streetlegal.or...e3beccedea05eb5
Jak by ktos chcial poczytac o zazaleniach odnosnie pomiaru czasow
A ja zadam jeszcze jedno pytanie, bo akurat wyscigi na 400m to dla mnie ulubiona zabawa
Lepiej jechac na 195/15 z toyo r888 (ciezsze falgi i tyl to samo tylko na zimowkach 195/15)
czy
15'' z przodu i tyl 205/16 ale lzejsze felgi na tyle
czy
195/16 zwykle opony i tyl 205/16 ale lzejsze felgi
OZ F1 waza koolo 8kg a to niezly wynik
zdaje sie na wasze zdanie bo przy 2 eliminacyjnych przejazdach nie ma za bardzo czasu na eksperymenty MoRToN - Wto 12 Sie, 2008
Vlodarsky napisał/a:
eM napisał/a:
koniecznie nalezy takze zaznaczyc ze objezdzal wtedy typera
i Clio paliło w trasie coś między 5 a 6 litrów jak dobrze pamiętam
To akurat jest do zrobienia 5,2 na trasie lublin -> dom Anonymous - Wto 12 Sie, 2008
TOXIC napisał/a:
Rozumiem ze wszyscy czekacie teraz na wynik mojego hamowania
hehe no brawo, watson sherlockowi rosnie konkurencja...
wpadasz na forum, szarżujesz wpisujac nazwe tematu, toksycznie oznajmiasz ze zdobedziesz niezdobyte a po 21 stronach grania naszymi emocjami zaczynasz kokietowac!!!
Rudello - Wto 12 Sie, 2008
TOXIC napisał/a:
OZ F1 waza koolo 8kg a to niezly wynik
moja oz 16` wazy 6,6 kg Anonymous - Wto 12 Sie, 2008
JIMEK napisał/a:
TOXIC napisał/a:
Rozumiem ze wszyscy czekacie teraz na wynik mojego hamowania
hehe no brawo, watson sherlockowi rosnie konkurencja...
wpadasz na forum, szarżujesz wpisujac nazwe tematu, toksycznie oznajmiasz ze zdobedziesz niezdobyte a po 21 stronach grania naszymi emocjami zaczynasz kokietowac!!!
JIMEK jezeli przeszkadza Ci ze nie stac mnie na odstawienie auta do jakiegos renomowanego warsztatu i zrobienie wszystkiego za jednym razem, to moze odpusc sobie ten temat. Zarabiam tylko tyle ile zarabiam i nie wszystko jest w zasiegu reki, nawet ta pieprzona hamownia (jak mialem kase to mieli urlop jak juz urlopu nie maja to ja nie mialem kasy)
Robie co moge zeby cos z tego bylo a jak widac latwo nie jest. Wiec wybacz ale wypraszam sobie takie obrazki.Anonymous - Wto 12 Sie, 2008 o kurva... zapomnialem ze z internetem nie ma przelewek....
no to teraz juz napisze na serio, bo widze ze nic nie czaisz... odstaw ta prace, wez urlop a potem jak mozesz to przeczytaj choc ze dwa inne tematy na forum, skumaj klimat -> wtedy przeczytaj mojego poprzedniego posta i sie kurva przyjacielu usmiechnij. Zycie jest piekne, fruzie nie leca na frustratow a tamto zdjecie jest zabawne, hehehe-hahaha, nie obraza ciebie ani twojej rodziny. poza tym pamietaj nie da sie wpasc na forum. Mozna sie tylko zalogowac... nie mozna tez toksycznie oznajmiac, to bylo apropos twojego nicka - toxic - takie skojarzenie z toksycznoscia... jedyne co bylo na serio to twoje granie naszymi uczuciami. Co tydzien klub sie zbiera, a jestesmy wrazliwi, czytamy wspolnie ten temat, jest popkorn, nastroj, przydymione swiatlo monitora, czerwone lasery bezprzewodowych myszek, i dajemy sie porwac... nie mozesz nam tego odebrac wypraszamy to sobie!!Anonymous - Wto 12 Sie, 2008 Ja mam przyklad tu lokalnie, jak paru kolesi rozwalilo klub hondziazy bo rzekomo to banda teoretykow i nic nie robia tylko duzo gadaja. Dlatego tez czasem wezme cos do siebie, a ten temat to wlasnie potwierdzenie ze podchodze do sprawy powaznie. Tym bardziej jak nie wychodzi takie zarty potrafia bardziej zdenerwowac.