To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - EURO 2008

fydi - Sob 21 Cze, 2008

Jak Hiszpanie jeszcze przegrają to ja pierdole to całe euro
rasta - Sob 21 Cze, 2008

Ruskie naprawdę zagrali dobrze, choć nie byłem za nimi to pokazali klasę.
Anonymous - Sob 21 Cze, 2008

to fakt
Misiek_lbn - Sob 21 Cze, 2008

no ładnie, rosja, turcja... ciekawe kto jeszcze przejdzie :D
Anonymous - Sob 21 Cze, 2008

a idzcie w huj pomaranczowi. pies was jebal
Gaydek - Nie 22 Cze, 2008

Finał Turcja - Rosja :rotfl: .
Anonymous - Nie 22 Cze, 2008

chyba puchar azji

Chyba. Brakuje jeszcze Izraela :lol2: .
Niemy - Nie 22 Cze, 2008

co to ma wogole byc co? kto w to wierzy co sie stalo, bo ja NIE! pomaranczowi wyeliminowani przez...ruskich?? o co b??

8-|

Anonymous - Nie 22 Cze, 2008

bardzo dobry meczyk, moim zdaniem Holandia miała za sobą w sumie męczące wyjście z grupy i pewnie nie spodziewała się tak zwartej i dobrej gry ruskich, sam byłem zaskoczony, jakoś po meczu Rosja Szwecja nie miałem do końca przekonania co do ruskich ale mają dobrych zawodników i rozegrali się w turnieju, Holandia od początku nie miała najsilniejszego składu na boisku i jakoś nie grała z taką energią i po cichu myśleli że to wystarczy jak się okazało przeciwnik zaskoczył i Rosja wygrała dwie ostatnie bramki były rewelacyjne , szkoda Holandii bo im też kibicowałem , no cóż wódka się ostro polała w Rosji przynajmniej mają się z czego cieszyć :) coś osiągnęli już w tym turnieju dali przyjemność oglądania i emocje swoim kibicom , w jednym meczu strzelili więcej bramek niż nasi przez 3 mecze

pozdr

Mój brat twierdzi, że Ruskich wkurzył pomarańczowy kolor ;D i poszli na całość.
CHRZANEK - Nie 22 Cze, 2008

Pan (autorytet ;) ) Zbigniew Boniek w przerwie meczu powiedział że te drużyny które zmieniały podstawowy skład - przegrywały...

Wykrakał.

NIe ukrywam że urzekła mnie lekka i dynamiczna gra "oranjes" w meczach grupowych i szczerze im kibicowałem.
Ale rosjanie dokonali czegoś nieprawdopodobnego...

Powiem tak. Wszystkie mecze ćwierćfinałowe w tym "euro" to kawał cholernie dobrej piłki noznej...
Rozstrzygnięcia są zaskakujące i chyba na tym polega piękno futbolu.

Bez wątpienia para Pavluchenko i Arshavin (nie wiem czy dobrze napisałem) będzie BARDZO pożądana w topowych klubach piłkarskich - pytanie czy sa w stanie przebić finansowo kluby rosyjskie :D :D :D

Jeżeli faworyci odpadają to dziś mimo wszystko powinna wygrać hiszpania :D :D :D

DeeS - Nie 22 Cze, 2008

A ja spodziewalem sie takiego wyniku i po cichu liczylem na Ruskich.... Licze na nich w dalszej fazie...

Dzisiaj oczywiscie za hiszpania !!!

lukp - Nie 22 Cze, 2008

Najlepiej jak Włosi pojadą już do domku :)
BaRtO_206GT - Nie 22 Cze, 2008

hehhe niezle:

http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html