Jakos z tego nie potrafie zassac
Dajcie jakiegos innego linka fydi - Sob 15 Lis, 2008 jest serwer? bo jakoś nie mogę wejscKonradMK - Nie 16 Lis, 2008 Czy dziś jest napażanka? Czekam niecierpliwiefydi - Nie 16 Lis, 2008 ja jestem zwarty i gotowy k-mart - Nie 16 Lis, 2008 zamykam!KonradMK - Nie 16 Lis, 2008 k-mart - Nie 16 Lis, 2008 Masz cos czy ogolnie cos Ci nie dynda?TomsoN - Nie 16 Lis, 2008 ja juz nie gram w cs'a
strick - Nie 16 Lis, 2008 A co powiecie, aby zagrac w unreal tournament?Michał - Pon 17 Lis, 2008 na moim atari nie ruszystrick - Pon 17 Lis, 2008 Jezeli na moim idzie, to na kazdym innym tez pojdzie anjas - Pon 17 Lis, 2008
Michał napisał/a:
na moim atari nie ruszy
ruszy, ale musiałbyś już rano kasety załadować...
QARWA... ATARI było mistrzowskie. Jak wychodziłem do szkoły to ustawiałem wgrywanie World Karete Championship.
Kiedy wracałem po lekcjach to modliłem się, żeby było wgrane. I nawet - jeśli nikt nie tupnął w tym czasie w okolicach atarasa - to się czasem udawało.
Ktoś mógłby powiedzieć, że to chu.jnia, ale pomyślcie jakiego planowania uczyło... I myślenia do przodu... I pobożności...KonradMK - Pon 17 Lis, 2008 ja miałem do atari zewnętrzny napęd 5'25 na kasetach grałem na ZX Spectrum to nawet stęknąć nie wolno było przy wgrywaniuM - Pon 17 Lis, 2008 Tak zx byl uczulony na pierdniecie nawet.
Ja mialem polską wersje zx spectrum - unipolbrit - z betonowymi przyciskami