Jakarti - Wto 18 Gru, 2012 To czekam na was w barze
Ma byc Rasta, Tomson i Kamill.Kamill - Wto 18 Gru, 2012 Film w stylu hothatch-a, było onanizowanie, pissing, group + gay także całkiem fajny, mogę spokojnie polecić, oprócz końcówki która trochę zamuliła.
Dzięki Jakarti za ogarniecie zaproszeń i pozostałym za miły wieczór.martin.h - Wto 18 Gru, 2012 Jak już tak ładnie opisałeś to czyja końcówka zamuliła? Pirania - Wto 18 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
To czekam na was w barze
Ma byc Rasta, Tomson i Kamill.
No i niestety z dupami przyszli rasta - Wto 18 Gru, 2012 Spoko kino, szczoszek w wykonaniu Kidman na twarz gościa - super, walenie konia w więzieniu podczas wizyty też fajne
Ps. Sorki za spojlery Jakarti - Śro 19 Gru, 2012 w sumie dobry film,
jak coz znowu bedzie to bedziemy dawac znakarasta - Śro 19 Gru, 2012 Wchodzę w to Kamill - Śro 19 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
w sumie dobry film,
jak coz znowu bedzie to bedziemy dawac znaka
rasta napisał/a:
Wchodzę w to
+1Jakarti - Pon 28 Sty, 2013 to po kolei i proszę szybko się decydować bo jesli nie znajdzie sie nikt chetny to oddaje wewn. firmy:
zapro do odebrania na ul. Altowej 6 do 18tej.Anonymous - Pon 28 Sty, 2013
rasta napisał/a:
Rezerwuje 1 i 2 Pati odbierze od Ciebie
Ty gieju... ubiekłeś mnie.Rasputin - Pon 28 Sty, 2013 Karwa Rasta powinien dostać jakiś limit na te zapro Wszystki zabiera...rajdowiec jebany Jakarti - Pon 28 Sty, 2013 zawsze mozecie mnie przekupic Jakarti - Pon 18 Lut, 2013 mam dobry film!!!!