Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
Bonczek - Czw 23 Sie, 2012 Marek, Marku no name - Pon 27 Sie, 2012 Byłem dziś w jaskini, odebrałem cewkę i jeszcze naklejki dostałem
Miło było poznaćanjas - Pon 27 Sie, 2012
no name napisał/a:
Byłem dziś w jaskini, oberwałem w cewkę
Fakt, Vlodek potrafi precyzyjnie kopnąć...no name - Pon 27 Sie, 2012 Jeszcze znalazłem opakowanie zastępcze dla mojego cieniasa,
chrzanek coś tam porzucił i miejsce zajmuję.
Dogadujemy właśnie cenę z Vłodim Vlodarsky - Pon 27 Sie, 2012
anjas napisał/a:
Fakt, Vlodek potrafi precyzyjnie kopnąć...
Endrju, Endrju...
no name - również mi było miło (chociaż kopa w cewkę nie dostałem)CHRZANEK - Pon 27 Sie, 2012 No name potrzebuje kilak części z twojego samochodu.
Mój niestety okazuje sie niekompletny a to czego brakuje jest nie do dostania.
Chyba musze kupić jeszcze ze dwa takie żeby zrobić jeden...no name - Pon 27 Sie, 2012 CHRZANEK, możemy się na klatki wymienić bo Twoja jest zajedwabista CHRZANEK - Pon 27 Sie, 2012 No i nic tam innego poza klatką nie ma w tym samochodzie.
Dobra - nie róbmy bałaganu ten temat jest zbyt profesjonalny.
Jak chcesz porozmawiać o włoskiej motoryzacji to proszę na PW.Kenet - Pon 27 Sie, 2012 Czy ja mógłbym we wtorek/środę wpaść po jakiś ultra dobry olej do mojej nowej koreańskiej skrzyni biegów? Bo może ten Hipol co go lałem do tej pory warto by zastąpić czymś bardziej przeznaczonym do sportu?Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2012
Kenet napisał/a:
Czy ja mógłbym we wtorek/środę wpaść po jakiś ultra dobry olej do mojej nowej koreańskiej skrzyni biegów? Bo może ten Hipol co go lałem do tej pory warto by zastąpić czymś bardziej przeznaczonym do sportu?
Dzisiaj lub jutro przyjdzie olej do takich właśnie koreańskich skrzyń zapraszam !Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2012 Kenet, dojechało 20 litrów oleju do Twojej skrzyni chyba, że to kłowa to mam tylko 7litrów...Bonczek - Wto 28 Sie, 2012 Marek znowu uratował świat... mój świat Kenet - Śro 29 Sie, 2012 Jutro tj. dzisiaj wpadnę dopiero co przytargałem skrzynię ade - Śro 29 Sie, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Kenet napisał/a:
Czy ja mógłbym we wtorek/środę wpaść po jakiś ultra dobry olej do mojej nowej koreańskiej skrzyni biegów? Bo może ten Hipol co go lałem do tej pory warto by zastąpić czymś bardziej przeznaczonym do sportu?
Dzisiaj lub jutro przyjdzie olej do takich właśnie koreańskich skrzyń zapraszam !
ale to jest taka koreanska jak niemiecka:D:PVlodarsky - Śro 29 Sie, 2012 Pewnie wpadaj ! jestem do 17:00 dzisiaj.