To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Szybki kill i podobne sytuacje

bizon - Nie 23 Maj, 2010

Cytat:
przypuszczałem że będę szybszy, ale myślałem że nieco lepiej będzie jechała

gdyby startowal z 2 a nie z 3, to by pewnie jechal :rotfl: :rotfl:

Anonymous - Nie 30 Maj, 2010

wczoraj,w lubiniu,pozamiatało mnie audi s8,to nowe-jak doyebał to dostałem pierdylion długosci-nie sądziłem ze taka wielka landara moze sie tak zbierac,robi wrazenie,na usprawiedliwienie mam ze scigałem sie dopiero od połowy jedynki,w aucie były 3 osoby a bagaznik był pełen lin ,wiertarek itd siedział tam tez jeden wietnamczyk ;D

Aha tego samego dnia załatwiłem we wrocławiu probe 24Vz jakims strasznie ryczącym wydechem(nie wiem co to ma pod maską) dostał z 10 metrów,nawet niezle to szło-nie spodziewałbym sie po amerykanskiej calibrze

w zasadzie to ja sie nie scigam ale musze cos pisac bo przyszli nudni znajomi i udaje ze mam pilną robote przy kompie :rotfl:

bizon - Nie 30 Maj, 2010

hmm, kiedys kiedys, jak jeszcze mnie prosta jarala, to z s8 sie cialem, ale takim starszym, one mialy zdaje sie 300 czy 340hp. zkillowalem je kilka razy. no, ale pewnie z nowszym by bylo gorzej.
PiTT - Nie 30 Maj, 2010

nowe ma 5.1 do 100, więc póki co chyba nie ma auta na forum które by mu dało radę :>

to nowe S8 ma 450 km
bizon - Nie 30 Maj, 2010

to ja ide na piwo ;D

kurna nie moge znalezc ile to waży,z aluminium jest wiec chyba nie powinno byc tragedi
strick - Nie 30 Maj, 2010

1940 kg
Janusz - Nie 30 Maj, 2010

Cytat:
wczoraj,w lubiniu,pozamiatało mnie audi s8,to nowe-jak doyebał to dostałem pierdylion długosci-nie sądziłem ze taka wielka landara moze sie tak zbierac,robi wrazenie,na usprawiedliwienie mam ze scigałem sie dopiero od połowy jedynki,w aucie były 3 osoby a bagaznik był pełen lin ,wiertarek itd siedział tam tez jeden wietnamczyk ;D

Aha tego samego dnia załatwiłem we wrocławiu probe 24Vz jakims strasznie ryczącym wydechem(nie wiem co to ma pod maską) dostał z 10 metrów,nawet niezle to szło-nie spodziewałbym sie po amerykanskiej calibrze

w zasadzie to ja sie nie scigam ale musze cos pisac bo przyszli nudni znajomi i udaje ze mam pilną robote przy kompie :rotfl:

nowe s8 ma silnik v10 z gallardo.... i piękny dźwięk

kubas - Pon 31 Maj, 2010

PiTT napisał/a:
nowe ma 5.1 do 100, więc póki co chyba nie ma auta na forum które by mu dało radę :>

rasta by go objechał nawet na nie pełnym booscie :D

Bart - Pon 31 Maj, 2010

bo na pełnym biooście jeździ tylko Andre :>
Kamilbike - Pon 31 Maj, 2010

Mysle ze Rasta by go wciagnal z miejsca. Ja lecialem kiedy kiedys z W12 ktore ma tyle samo mocy ale moment wiekszy, jechalem na najslabszym booscie i delikatnie mi odchodzil. W przedziale 60-170 moze dlugosc-poltorej, Niestety na max booscie nie bylo juz okazji sprawdzic bo wjechalismy w miasto
Jacek - Pon 31 Maj, 2010

bart napisał/a:
bo na pełnym biooście jeździ tylko Andre :>

on jeździ na pełnej kóóórwie :>

Marek23 - Pon 31 Maj, 2010

kubas napisał/a:
PiTT napisał/a:
nowe ma 5.1 do 100, więc póki co chyba nie ma auta na forum które by mu dało radę

rasta by go objechał nawet na nie pełnym booscie

Podobno Rasta objeżdżał stare S8 zanim uturbił Foke.

M - Pon 31 Maj, 2010

Dzisiaj skillowały mnie małe muszki.
Ja jeb.ie jakie to złośliwe jest, a żony nic.
Podobno tak jest ze niektorych gryza a innych nie, albo w końcu muszę się umyć.