Janusz - Pią 30 Lip, 2010 co z tymi lap timerami?? czy hh.org pożyczy ??Anonymous - Pią 30 Lip, 2010 okazało sie ze jeden wahacz na strone (łącznie 2 na całe auto) zamiast katalogowych 36 mm ma 40 mm i jestem w jednej wielkiej pierdolonej czarnej murzyńskiej pedalskiej jebanej dupie juz kurwa jebany 2 razAnonymous - Pią 30 Lip, 2010 Kurwa
Załątwiłęm wahacze , jedę do Olsztyna Kolejna bezsenna noc sie szykuje !!! Jest Kurwa szansa Barejka - Pią 30 Lip, 2010 Czesio, wroze Ci jak najlepiej, ale troche jestes w doopie jak ostatnio rasta - Pią 30 Lip, 2010 Na razie wara napierdala deszcz
Oby się wypadało, a jutro była patelnia KarQ - Pią 30 Lip, 2010 Włodziu znów się spisał na medal, jest hybryda jest zabawa Dzięki ziom, że jesteś sprawcą banana na mym ryju
Szyba chciała popsuć całą zabawę, ale udało się ją zreanimować.
Do 7.30 na pewno będę pod BK.TomsoN - Pią 30 Lip, 2010 Jak ktoś chce może mnie zgarnąć z okolic Metra Racławicka(ja się dostosuję, ale jakoś parcia nie ma), a swoim autem nie wjadę na tor na miejsce Mateusza, bo nie było ubezpieczenia wykupionego na mnie(pawela pisał, że bez NNW wjazdu nie ma). Szkoda, bo wpadłbym civiciem szkoda też, że jedno miejsce się marnuje.KarQ - Pią 30 Lip, 2010
TomsoN napisał/a:
bo nie było ubezpieczenia wykupionego na mnie(pawela pisał, że bez NNW wjazdu nie ma). Szkoda, bo wpadłbym civiciem szkoda też, że jedno miejsce się marnuje.
Że co
Mój znajomy jedzie zamiast Saxoruleza więc chyba coś nie tak ...??? Jak coś to wjeżdza jako Łukasz.Drone - Pią 30 Lip, 2010 Zapowiada się zajebiście
Pojechałem zmienić oponki na takie "do zajechania".
Leżały sobie ze 2 latka w piwnicy, to postanowiłem trochę zetrzeć to co zmurszało.
3 hamowanka i auto przestało jechać
Chyba zacisk na przednim prawym kole nie odpuszcza jak jest ciepły, bo gorąc czuć przez spodnie jak się stoi obok tego koła
Do Radomia dojadę, ale wie ktoś czy są jakieś warsztaty na miejscu otwarte z rana ?
Mam klocki jakby co
Edit. TomsoN jakby co, to mogę Cię zabrac z Racławickiej, wal na priv jak nie jedziesz własnym autem.TomsoN - Pią 30 Lip, 2010 Czyli co mogę napinać jako Mateusz Gołębiewski? Anonymous - Pią 30 Lip, 2010 Kolejny raz Radom nie dla mnie rasta - Pią 30 Lip, 2010
Cytat:
Do Radomia dojadę, ale wie ktoś czy są jakieś warsztaty na miejscu otwarte z rana ?
Na terenie toru jest warsztat Tylko pytanie czy będą mieli gdzie ciebie wcisnąć... Drone - Pią 30 Lip, 2010
rasta napisał/a:
Cytat:
Na terenie toru jest warsztat Tylko pytanie czy będą mieli gdzie ciebie wcisnąć...
Na tą chwilę znalazłem adres ASO Fiat w Radomiu
Niestety czynne dopiero od 9:00. Zawsze lepiej niż nic.rasta - Pią 30 Lip, 2010 Z Wawy po drodze już w Radomiu będzie ASO Forda Barejka - Pią 30 Lip, 2010 Drone, klocki do ogarniecia w pol godziny, nie wiem w czym macie problem zeby zrobic maly warsztat na terenie toru