To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - TrackDay razem z Coltami Radom

Janusz - Pią 30 Lip, 2010

co z tymi lap timerami?? czy hh.org pożyczy ??
Anonymous - Pią 30 Lip, 2010

okazało sie ze jeden wahacz na strone (łącznie 2 na całe auto) zamiast katalogowych 36 mm ma 40 mm i jestem w jednej wielkiej pierdolonej czarnej murzyńskiej pedalskiej jebanej dupie juz kurwa jebany 2 raz

Kurwa
Załątwiłęm wahacze , jedę do Olsztyna Kolejna bezsenna noc sie szykuje !!! Jest Kurwa szansa :D

Barejka - Pią 30 Lip, 2010

Czesio, wroze Ci jak najlepiej, ale troche jestes w doopie jak ostatnio :wall:
rasta - Pią 30 Lip, 2010

Na razie wara napierdala deszcz :wall:

Oby się wypadało, a jutro była patelnia ;D

KarQ - Pią 30 Lip, 2010

Włodziu znów się spisał na medal, jest hybryda jest zabawa :jupi: Dzięki ziom, że jesteś sprawcą banana na mym ryju :rotfl:

Szyba chciała popsuć całą zabawę, ale udało się ją zreanimować.

Do 7.30 na pewno będę pod BK.

TomsoN - Pią 30 Lip, 2010

Jak ktoś chce może mnie zgarnąć z okolic Metra Racławicka(ja się dostosuję, ale jakoś parcia nie ma), a swoim autem nie wjadę na tor na miejsce Mateusza, bo nie było ubezpieczenia wykupionego na mnie(pawela pisał, że bez NNW wjazdu nie ma). Szkoda, bo wpadłbym civiciem ;-) szkoda też, że jedno miejsce się marnuje.
KarQ - Pią 30 Lip, 2010

TomsoN napisał/a:
bo nie było ubezpieczenia wykupionego na mnie(pawela pisał, że bez NNW wjazdu nie ma). Szkoda, bo wpadłbym civiciem ;-) szkoda też, że jedno miejsce się marnuje.

Że co :?:

Mój znajomy jedzie zamiast Saxoruleza więc chyba coś nie tak ...??? Jak coś to wjeżdza jako Łukasz.

Drone - Pią 30 Lip, 2010

Zapowiada się zajebiście :faja:

Pojechałem zmienić oponki na takie "do zajechania".
Leżały sobie ze 2 latka w piwnicy, to postanowiłem trochę zetrzeć to co zmurszało.
3 hamowanka i auto przestało jechać :/
Chyba zacisk na przednim prawym kole nie odpuszcza jak jest ciepły, bo gorąc czuć przez spodnie jak się stoi obok tego koła :wall:

Do Radomia dojadę, ale wie ktoś czy są jakieś warsztaty na miejscu otwarte z rana ?

Mam klocki jakby co :faja:

Edit. TomsoN jakby co, to mogę Cię zabrac z Racławickiej, wal na priv jak nie jedziesz własnym autem.

TomsoN - Pią 30 Lip, 2010

Czyli co mogę napinać jako Mateusz Gołębiewski? :jupi:

Kolejny raz Radom nie dla mnie :/
rasta - Pią 30 Lip, 2010

Cytat:
Do Radomia dojadę, ale wie ktoś czy są jakieś warsztaty na miejscu otwarte z rana ?

Na terenie toru jest warsztat :D Tylko pytanie czy będą mieli gdzie ciebie wcisnąć... :/

Drone - Pią 30 Lip, 2010

rasta napisał/a:
Cytat:

Na terenie toru jest warsztat :D Tylko pytanie czy będą mieli gdzie ciebie wcisnąć... :/

Na tą chwilę znalazłem adres ASO Fiat w Radomiu ;D

Niestety czynne dopiero od 9:00. Zawsze lepiej niż nic.

rasta - Pią 30 Lip, 2010

Z Wawy po drodze już w Radomiu będzie ASO Forda :D
Barejka - Pią 30 Lip, 2010

Drone, klocki do ogarniecia w pol godziny, nie wiem w czym macie problem zeby zrobic maly warsztat na terenie toru :faja: