KonradMK - Pon 10 Maj, 2010 a propos JKM - w ankiecie przedwyborczej na FB jest na 2. miejscu.M - Pon 10 Maj, 2010 Korwin też węszy spiski więc mozesz nie być zadowolony anjas - Pon 10 Maj, 2010 Nie wiem czy wiecie, ale Korwin protestował przeciwko odebraniu Jaruzelskiemu emerytury.Drone - Pon 10 Maj, 2010
KonradMK napisał/a:
a propos JKM - w ankiecie przedwyborczej na FB jest na 2. miejscu.
Co to jest FB ?KonradMK - Pon 10 Maj, 2010
Drone napisał/a:
KonradMK napisał/a:
a propos JKM - w ankiecie przedwyborczej na FB jest na 2. miejscu.
Nie wiem czy wiecie, ale Korwin protestował przeciwko odebraniu Jaruzelskiemu emerytury.
wiemy, ja tego nie pochwalam, ale patrząc w ten sposób nie wybrałbym żadnego kandydata bo u każdego znajdę coś z czym się nie zgadzam.pcs - Pon 10 Maj, 2010 ja tez w pierwszej turze przynajmniej chyba zaglosuje na JKM, oczywiscie nie zgadzam sie z wieloma jego teoriami ale jako jedyny kandydat promuje branie odpowiedzialnosci za samych siebie zarowno w sferze gospodarczej jak i spolecznej.
Po latach promowania nierobstwa lub w najlepszym razie kombinatoryki, gmatwania miast upraszczania biurokracji przez rzadzacych (PIS, AWS, PO, SLD, PSL) i jeszcze bardziej komuszych alternatywach (LPR, Samoobrona) to naprawde mila odmiana. Nie pamietam juz kiedy jakis rzadzacy polityk powiedzial na konferencji - wezcie sie ludzie sami do roboty bo i tak wam gowno dam. A zap.... trzeba ostro bo jak glosza Ci politycy okradaja Cie z jedej strony masoni, zydzi, bilderbergi, sbecy, unia z drugiej KK, rydzyki, emeryci, bezrobotni, zwiazkowcy ...KonradMK - Pon 10 Maj, 2010 tak samo uważamM - Pon 10 Maj, 2010 Paweł zgoda w 120%, ja tez stawiam na JKM'a wlasnie za stwierdzenie ze kazdy powinien dbać o siebie sam i na swoje pracowac.dzik - Pon 10 Maj, 2010 Ja tez zaglusuje w pierwszej turze na JKM, przynajmniej bede mogl zaglosowac ZA, w drugiej turze to bedzie raczej glosowanie PRECIW.ps - Pon 10 Maj, 2010 +1 saxorulez - Pon 10 Maj, 2010 +1TOXIC - Pon 10 Maj, 2010 +1Stf - Pon 10 Maj, 2010
dzik napisał/a:
Ja tez zaglusuje w pierwszej turze na JKM, przynajmniej bede mogl zaglosowac ZA, w drugiej turze to bedzie raczej glosowanie PRECIW.
ja się z tym nie zgadzam ale tylko dlatego, że jeszcze jakiś czas temu była opcja wygranej w 1 turze. teraz już pewnie nie ma, ale wiemy i tak jaki będzie finał. więc lepiej dać szansę wygranej w 1 turze swojemu kandydatowi (jednemu z dwójki) niż później żałować, że a może jednak udałoby się wtedy (w 1 turze)... a tak to znowu szanse się wyrównują... żeby nie było. ja też uważam że Komorowski to mniejsze zło i sam nie do końca się nadaje. ale cóż, nie chciałbym powtórki z rozrywki. obawiam się po prostu siły mr. majabacha i innych michników w 2 turze jak część elektoratu po wyjedzie na wakacje...