To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [WRC] 2011 WRC, IRC, ME itp..

Bart - Śro 05 Paź, 2011

Ja odpadam, mam akurat milion pilniejszych rzeczy do zrobienia.
Koto - Śro 05 Paź, 2011

Cholera Bart, zawsze odpadasz jak jest rajd
:rotfl:

Bart - Śro 05 Paź, 2011

no kurde, takie życie :rotfl:
Jacek - Śro 05 Paź, 2011

chętnie ale wolną mam tylko niedzielę.. :/
martin.h - Śro 05 Paź, 2011

Koto, znasz te odcinki w Czechach? Ja wchodzę w to na 90%, albo będzie większa ekipa albo dojadę sam do Cieszyna. W razie czego masz miejsce w aucie?
Koto - Śro 05 Paź, 2011

Nie byłem jeszcze na tym rajdzie więc odcinków nie znam, ale za to rozumiem po czesku, więc poczytam jakieś ich fora i się czegoś dowiem :) Miejsce w aucie na pewno będzie, im więcej osób tym lepiej, jak zwykle.
martin.h - Pią 07 Paź, 2011

:/

http://rajdy.autoklub.pl/...-prodrive,38788

martin.h - Sob 08 Paź, 2011

Jest dobrze :)

http://rajdy.autoklub.pl/...do-genewy,38800

Wrobel - Sob 08 Paź, 2011

co jest dobrze bo nie czaje chuja jest dobrze

Wrobel napisał/a:
co jest dobrze bo nie czaje zły czlowiek jest dobrze

Dobrze jest to, że prawdopodobnie wirnik jak i tłoczki są tytanowe i wina leży po stronie STI, a nie RallyTechnology :)

No i?? dalej nie czaje

Skończy się dobrze :)

martin.h napisał/a:
Skończy się dobrze :)

ale dobrze dla kogo?

korek171 - Sob 08 Paź, 2011

martin.h napisał/a:

Dobrze jest to, że prawdopodobnie wirnik jak i tłoczki są tytanowe i wina leży po stronie STI, a nie RallyTechnology :)

Jak komuś się zachce uwalić kajtka, to to zrobią i nie ma tłumaczenia Sti czy nie, chyba że rzeczywiście popełnili błąd przy homologowaniu auta- RT jest właścicielem auta- oni wystawiają na rajd subarynę i teoretycznie to oni mają pilnować zgodności homoli..... - w grę wchodzi duża kasa i znajomości sołowowa, wiec nie zdziwiłbym się jakby tak się stało....I jak dla mnie raczej dziwne że dopiero teraz by wyszła sprawa błędnej homologacji auta. Zapis jest o metalowych częściach i tu już jest podstawa do uwalenia (czego nie chciałbym) kajtka w przedbiegach

KUREW jakbym wszedl nad onet...niewiesz nie bylo cie tam nie masz pojecia ale napiszesz bo uslyszales