To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!

anjas - Sob 08 Sty, 2011

Gotti napisał/a:
kosmos, nie mam pytań.

(ale koniecznie nagraj, kamerą, albo telefonem, albo opiekaczem do lodów........ )

Gotti, piszesz do mnie chamskie teksty ale staram się na nie nie reagować.

Czuję się jednak wywołany do tablicy dlatego Ci napiszę, że w życiu bywa tak, że jednym się ufa bez względu na okoliczności a innym nie. Ci pierwsi zapracowali sobie na takie zaufanie tak samo jak Ci drudzy na jego brak.

I daruj sobie swoje prostackie odzywki bo na mnie one żadnego wrażenia nie robią.

A skoro pojawiły się jakieś wątpliwości co do Twojego pierwszego czasu (i nie tylko ja je miałem) to chyba najprościej byłoby nagrać wszystko i pokazać, bo ja serio chciałbym zobaczyć co tam się da jeszcze zrobić, żeby urwać kolejną sekundę od najlepszych.

Marek23 - Sob 08 Sty, 2011

pP napisał/a:
Marek..czas na mini możemy poprawiać do jutra

Wiem,ale na prawdę mnie nie bawi ten miniak. Czy 10 tor to będzie Nurburgring długi ;D
Cytat:
ja strzeliłem 2:14,703 na kierownicy pozyczonej,

Nice, czuję,że jutro mnie przebijesz,ale wtedy jooodym dalej :rotfl:

Nagrywanie replayów jest bezsensu. Każdy ma jakiś sposób na tor, jak go pokązesz innym to Cie dogonią. A,że w grze nie można zginąć i prób jest wiele, to oglądanie takich replayi naprawdę dużo daje.

PiTT - Sob 08 Sty, 2011

anjas napisał/a:
Gotti napisał/a:
kosmos, nie mam pytań.

(ale koniecznie nagraj, kamerą, albo telefonem, albo opiekaczem do lodów........ )

Czuję się jednak wywołany do tablicy dlatego Ci napiszę, że w życiu bywa tak, że jednym się ufa bez względu na okoliczności a innym nie. Ci pierwsi zapracowali sobie na takie zaufanie tak samo jak Ci drudzy na jego brak.

I daruj sobie swoje prostackie odzywki bo na mnie one żadnego wrażenia nie robią.

A skoro pojawiły się jakieś wątpliwości co do Twojego pierwszego czasu (i nie tylko ja je miałem) to chyba najprościej byłoby nagrać wszystko i pokazać, bo ja serio chciałbym zobaczyć co tam się da jeszcze zrobić, żeby urwać kolejną sekundę od najlepszych.

dla mnie Gotti zaczął budzić wątpliwości jak napisał, że by auta znajomemu nie sprzedał...

żarcik :rotfl:
zgadzam się z jednym co pisze Gotti, nie wiem czym się wszyscy tak jarają w tej grze, rwd w poślizgu jakoś mega drętwo się prowadzi, nie przekonuje mnie nadal

anjas - Sob 08 Sty, 2011

Marek23 napisał/a:
Nagrywanie replayów jest bezsensu. Każdy ma jakiś sposób na tor, jak go pokązesz innym to Cie dogonią. A,że w grze nie można zginąć i prób jest wiele, to oglądanie takich replayi naprawdę dużo daje.

Sens jest taki, że można podzilić się z innymi swoimi umiejętnościami.
Ale fakt, można byłoby pokazać już po skończonych zawodach na danym torze, żeby nie nie narażać się na przegraną, jeśli ktoś się tego obawia.

Marek23 - Sob 08 Sty, 2011

PiTT napisał/a:
rwd w poślizgu jakoś mega drętwo się prowadzi, nie przekonuje mnie nadal

Ja mam dokładnie odwrotne odczucia...
anjas napisał/a:

Sens jest taki, że można podzilić się z innymi swoimi umiejętnościami.
Ale fakt, można byłoby pokazać już po skończonych zawodach na danym torze, żeby nie nie narażać się na przegraną, jeśli ktoś się tego obawia.

Po zawodach ok, w trakcie chyba bezsensu. Ja wierzę w Gottiego czas. Po prostu po co miałby oszukiwać,szczególnie,że w m3 jest bardzo do tyłu.

Loko - Sob 08 Sty, 2011

Kusicie tym tematem, muszę znaleźć kogoś z GT5 i PSEM i się przejechać :D
anjas - Sob 08 Sty, 2011

Loko napisał/a:
Kusicie tym tematem, muszę znaleźć kogoś z GT5 i PSEM i się przejechać

Może k-mart ma GT5, bo psa ma na bank ;)

Gotti - Sob 08 Sty, 2011

anjas napisał/a:
Gotti napisał/a:
kosmos, nie mam pytań.

Prostaku mów do osoby którą widujesz rano w lustrze. Po raz wtóry z Twojej strony czytam że coś co mam jest dwudzieste któreś, czterdzieste piąte itd. Dlatego na tej tablicy do której Cię ponoć wywołałem mogę napisać tylko i wyłącznie żebyś się odjebał i zachował te teksty dla siebie. Każdą inną osobę znasz na żywo? czy Twoje zaufanie ogranicza się do życia wirtualnego? Tak czy owak, won od mojej osoby. Nie bawią mnie ani Twoje ani "M" żarty. A jak masz problem z czyimś czasem, to się rozpłacz, bo nie widzę żeby ktoś inny siał lament z czasów chociażby Marka czy Deesa na gp/f.

EOT :]

Marek23 napisał/a:

Po zawodach ok, w trakcie chyba bezsensu. Ja wierzę w Gottiego czas. Po prostu po co miałby oszukiwać,szczególnie,że w m3 jest bardzo do tyłu.

nie ogarniam tego m3 wcale a wcale, odpuszczę gaz to obraca (no naturalne wręcz) dodam gazu, obraca. A przed zakrętem łamać się nie da.

PiTT - Sob 08 Sty, 2011

Gotti napisał/a:
anjas napisał/a:
Gotti napisał/a:
kosmos, nie mam pytań.

Prostaku mów do osoby którą widujesz rano w lustrze. Po raz wtóry z Twojej strony czytam że coś co mam jest dwudzieste któreś, czterdzieste piąte itd. Dlatego na tej tablicy do której Cię ponoć wywołałem mogę napisać tylko i wyłącznie żebyś się pomylony i zachował te teksty dla siebie. Każdą inną osobę znasz na żywo? czy Twoje zaufanie ogranicza się do życia wirtualnego? Tak czy owak, won od mojej osoby. Nie bawią mnie ani Twoje ani "M" żarty. A jak masz problem z czyimś czasem, to się rozpłacz, bo nie widzę żeby ktoś inny siał lament z czasów chociażby Marka czy Deesa na gp/f.

EOT :]

Marek23 napisał/a:

nie ogarniam tego m3 wcale a wcale, odpuszczę gaz to obraca (no naturalne wręcz) dodam gazu, obraca. A przed zakrętem łamać się nie da.

ochłoń człowieku bo nie jesteś na bazarze :wall:

Gotti - Sob 08 Sty, 2011

ale czuję się jakbym rozmawiał z przedszkolakiem który mając coś gorszego będzie wiercił dziurę w brzuchu. Takie same wątpliwości miał co do głupiego licznika, wtedy najgłośniej krzyczał. Ale jak się okazało że zależy to od wersji gry, to już milczy ...
PiTT - Sob 08 Sty, 2011

ale całość dyskusji można było przeprowadzić na kulturalnym / koleżeńskim poziomie
pyskówki i wyzwiska chyba nie wpływają dobrze na atmosferę klubu
pamiętajcie że może nadejść dzień w którym spotkamy się podczas wypadu na tor czy jakiegoś spotu, czy wtedy na wstępie pójdą pięści w ruch?

anjas - Sob 08 Sty, 2011

Gotti napisał/a:
Prostaku mów do osoby którą widujesz rano w lustrze.

Nigdzie nie napisałem do ciebie "prostaku". Naucz się czytać ze zrozumieniem.
I panuj nad swoimi słowami, bo tylko pokazujesz jaki jesteś naprawdę

Gotti napisał/a:
Dlatego na tej tablicy do której Cię ponoć wywołałem mogę napisać tylko i wyłącznie żebyś się odj.ebał

To napisz.

Gotti napisał/a:
Każdą inną osobę znasz na żywo? czy Twoje zaufanie ogranicza się do życia wirtualnego? Tak czy owak, won od mojej osoby.

oj Gotti, trzymaj nerwy na wodzy.

Gotti napisał/a:
Nie bawią mnie ani Twoje ani "M" żarty

na szczęście nie muszą

Gotti napisał/a:
A jak masz problem z czyimś czasem, to się rozpłacz, bo nie widzę żeby ktoś inny siał lament z czasów chociażby Marka czy Deesa na gp/f.

Nie mam problemu z niczyim czasem. A tobie po prostu, po ludzku, nie wierzę. Mam do tego prawo, prawda? Tym bardziej, że nie chodzi o jakieś ułamki sekundy a prawie o całą sekundę na torze, który się przejeżdża w minutę z małym hakiem.
Nie rozumiem dlaczego tak się denerwujesz. Mnie by naprawdę wystarczyło gdybyś nagrał swoje kółko i je pokazał, jaki to problem?
A temat by się zakończył i nie musiałbyś nikogo wyzywać i pokazywać swojej prawdziwej twarzy.

Gotti - Sob 08 Sty, 2011

Prawo masz, ale nie masz podstaw. Tym bardziej, że kilka osób już udowodniło jak to jest z grą i jej dodatkami. Taki wyszczekany byłeś a nawet Twój kolega napisał o tym jak to wygląda - więc w tym przypadku arogant i laik jesteś do tego na tyle ograniczony żeby oceniać kogoś po wypowiedziach z forum.
a problem jest taki, że nie zrobię to z prostego powodu - typowo polskiego podejścia jakie reprezentujesz. Nie znasz mnie, wcale, ale do oceniania i stwierdzania że oszukuje, jesteś pierwszy w kolejce.

anjas - Sob 08 Sty, 2011

Gotti napisał/a:
Prawo masz, ale nie masz podstaw.

Mam podstawy, bo grałem też na wersji bez aktualizacji. Zresztą jakie ty masz podstawy do tego, żeby oceniać czy ja mam podstawy :D

Gotti napisał/a:
Taki wyszczekany byłeś

wyszczekany to może ty jesteś. I jeszcze raz proszę o zachowanie poziomu.

Gotti napisał/a:
a nawet Twój kolega napisał o tym jak to wygląda

który kolega, bo jest ich tu kilku? Nie wiem kogo masz na myśli.

Gotti napisał/a:
więc w tym przypadku arogant i laik jesteś do tego na tyle ograniczony żeby oceniać kogoś po wypowiedziach z forum

naprawdę liczę na to, że nielaik pokaże swój przejazd i będzie OK.
Ja chętnie uwierzę w twoje zdolności.

Gotti napisał/a:
a problem jest taki, że nie zrobię to z prostego powodu - typowo polskiego podejścia jakie reprezentujesz. Nie znasz mnie, wcale, ale do oceniania i stwierdzania że oszukuje, jesteś pierwszy w kolejce

no cóż. pozostaje ci (nie)wierzyć na słowo i pogratulować tak wspaniałego wyniku :)

martin.h - Sob 08 Sty, 2011

Panowie ja w GT5 nie gram, ale czy naprawdę w każdym temacie trzeba wietrzyć spisek i kłócić się?
Akurat w tym temacie jestem za Gottim, zrobił dobry czas i już, czy na wszystko trzeba pokazywać nagranie kamerą? Zrobiłem kupę - nagranie na kamerze. Przeleciałem dziewczynę - nagranie na kamerze itd. itp.
Jesteśmy jakąś grupą zamkniętą, nie wszyscy znamy się osobiście, ale chyba zaufać sobie możemy?