Nie ukrywam że Sołowow to jedna z ostatnich osób którą bym podejrzewał o składanie protestu, więc być może coś grubego jest na rzeczy.
Tytuł Mistrza Polski GeKo - Pon 26 Wrz, 2011
qbus napisał/a:
Jak dotyczy całego auta to razy 500%
Czyli okolice 20 tys zł.
A to się pozmieniało chyba
Podejrzewam że jest tak jak Martin mówi. Zwietrzona szansa na tytuł RSMP. I tak ich Bronek poustawia na ostatnim rajdzie CHRZANEK - Pon 26 Wrz, 2011 No ładnie
Brat oprotestował brata (mówię o Baranach
GeKo napisał/a:
wietrzona szansa na tytuł RSMP. I tak ich Bronek poustawia na ostatnim rajdzie
Chyba ze dostanie propozycje wczasów gdzie chce na koszt Cersanitu
(joke)cebeer - Pon 26 Wrz, 2011
Cytat:
nie lubie Holka za wywiady,za rajdy terenowe,za brak wszechstronnosci.
Co do tego tematu to ja właśnie lubię Hołka za to. W wywiadach jest taki, że jak zapytasz mamy,cioci, kuzynki czy babci żeby wymieniły przystojnego kierowcę z telewizji to powiedzą Hołek. ( Nie ma tego Kościuch, Sołek, jeszcze trochę oczy Kuzaja się zawsze świeciły ale to parę lat temu...a na pewno już nie ma tego Kajto bo w głowie Polaka tkwi powiedzenie łysy c.h.u....) Rajdy terenowe i to co robi w Dakarze i na BAJA to mega wyniki i jego wielkie umiejętności. Do wszechstronności to tylko tyle że pojechał w wyścigu Scirocco co zrobił pamiętamy, jak szły Wurce po Mazurach ostatnio to też mega nie odstawał od czołówki a jechał starszą specyfikacją i czasami podgryzał starych wyjadaczy. Według mnie wszechstronność jest jego wielką zaletą!
Że nie jeździ regularnie w Polsce to mu się nie dziwię, Każdy kiedyś wyrasta z KJS a dla niego to kjs a nie RSMP.
Co do sprawy Sołka i oprotestowania Kajta to bardzo ciekawe jest.
Nie sądze żeby ktoś z teamu Sołka zrobił to nie mając pewności że coś jest nie tak, a nawet myślę że musieli Kajta ostrzegać już wcześniej... Jak się sprawa potoczy -bardzo ciekawe.
a i jeszcze jest taki jeden młody podobny do Hołka.... przewińcie na 3min. http://www.youtube.com/watch?v=rpDwMTOrtYckamil - Pon 26 Wrz, 2011 heheheh GeKo - Pon 26 Wrz, 2011
cebeer napisał/a:
Rajdy terenowe i to co robi w Dakarze i na BAJA to mega wyniki i jego wielkie umiejętności.
Prześledź sobie listy startowe i jego wyniki w Cross Country.
Cross Country zresztą od dwóch lat to nie to co kiedyś. Wielkich teamów już nie ma, Wielkich nazwisk również.
Prawda jest taka że Hołek obiecywał walkę o pierwszą trójkę Dakaru w 3 roku startów, jak to wygląda wiemy. Inna sprawa że Orlen, tak jak mówiłem pociął go w pręta, bo też nie tak to miało wyglądać.
To samo było na Polskim do 3go dnia nie istniał, a potem wiemy co się działo z juniorskim teamem Citroena. Jechał autem w tej samej specyfikacji co zespół Stobarta.
Inna sprawa czy któryś z naszych by pojechał szybciej wtedy tam..? Wątpie. Nie róbmy z niego obecnie przemistrza. Był dobry w swoim okresie, tylko nie trafił na tak odpowiednie pieniądze jakich potrzebował wtedy, nie on pierwszy nie ostatni.kamil - Pon 26 Wrz, 2011 nie pierwszy i nie ostatni, to prawda.
Nadejdą czasy, ze pojawi się ktoś...ale jak na razie od 2003 nie pokazał się nikt, kto przebił by Kuliga, Hołka pod względem osiągnięć, popularności, itp... Tylko kiedy to nastąpi ???Janusz - Pon 26 Wrz, 2011
kamil napisał/a:
Nadejdą czasy, ze pojawi się ktoś...ale jak na razie od 2003 nie pokazał się nikt, kto przebił by Kuliga, Hołka pod względem osiągnięć, popularności, itp... Tylko kiedy to nastąpi ???
juz niedługo, jeszcze tylko odbuduje clio
a tak serio to ja liczę na Marka cały czas, co prawda straszny z niego cwaniak, ale niech sklepie towarzystwo Przem_106 - Pon 26 Wrz, 2011
A tu z dedykacją dla ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=SeO2V4dl3Qo
Dla kręcących bekę proponuje przewinąc do 6.02 faldzip - Wto 27 Wrz, 2011
na koniec bylo cieplutko Marek23 - Wto 27 Wrz, 2011 Te szybkie partie mega fajne, ale tam mozna polatac faldzip - Wto 27 Wrz, 2011 trzeba kiedys zorganizowac jakies hotheczowe upalanie tam i sobie sprawdzimy kto ile metrow poleci ja sie wstepnie pisze na takie cos Marek23 - Wto 27 Wrz, 2011 Auto by się rozpadło od razu myślę. Ogólnie szuter zabija furę. Dwa razy przez miesiąc dziennie upalałem auto z wypozyczalni po szutrze. Za każdym razem oddawałem resztki samochodu...a nawet tam żadnej hopy nie było. Jak już, to sniegowe upalanie mozna ogarnąć.faldzip - Wto 27 Wrz, 2011 oj tam oj tam, od razu ze rozpadlo ditejlingowcom moze by to przeszkadzalo, ze troche sie troche podrapie, a ja tam wezme garsc trytytek i 3 metru druta i bedzie git
A na zimowe upalanie to trzeba poczekac az sniegu napada i wybrac sie np. do Nowego Miasta nad Pilica (detailing w moim wykonaniu mozna zaobserwowac w 0:48 ):
http://www.youtube.com/watch?v=y156UGTYMQYMarek23 - Wto 27 Wrz, 2011