http://www.filmweb.pl/film/Sesje-2012-524303siema - Pon 22 Paź, 2012 Walle, masz jakieś wejścióweczki na zamknięte pokazy? Sesje jeszcze chyba nigdzie nie grane, a Miłość tylko na pokazach przedpremierowych w Muranowie.Walle - Pon 22 Paź, 2012 Niestety też będę musiał wybecalować ze swoich martin.h - Wto 23 Paź, 2012
Wczoraj miałem okazję zobaczyć, bardzo znośny film o tematyce więziennej, na podstawie powieści Edwarda Bunker'a. Świetna rola Willema Dafoe i jak zwykle kretyński polski tytuł ("Gniazdo os").
mi - Wto 23 Paź, 2012 przez jakie s?martin.h - Wto 23 Paź, 2012
mi napisał/a:
przez jakie s?
Przez średnie, takie 4 w skali od 1 do 5 PiTT - Czw 25 Paź, 2012 wczoraj leciał BRUNO... oglądałem kolejny raz, tydzień temu leciał BORAT
co by nie mówić, gość jest mistrzem
każda jego rola począwszy od Ali'ego G po Dyktatora jest majstersztykiem
każda grana przez niego postać jest idealnie odwzorowana i ciężko go sobie wyobrazić w innej roli
do tego musi mieć mega wsparcie całej branży bo nie wierzę w to że cały film to improwizacja... to musi być ustawione
Anonymous - Czw 25 Paź, 2012 PiTT - Pią 26 Paź, 2012 a dzisiaj czas na gówno prze duze G
na pierwszy ogien Hans Kloc... 20 min i wylaczylem
to jakas kpina zarowno pod wzgledem scenografi, charakteryzacji, gry aktorskiej... czy scenariusz byl takze gownem, niestety nie wiem bo wylaczylem
drugi strzal to iscie zyciowy, pseudointelektualny skierowany do mlodziezy miastowej, film "Ki"... az ma sie ochote zapytac Ki chooj?!
nudny, naciagany... a jak zaczyna sie rozkrecac to pojawiaja sie napisy koncowe... nie polecamBarejka - Pią 26 Paź, 2012 PiTT, trzeba bylo jebnac browara i posiedziec na hh.org zefir - Pią 26 Paź, 2012 właśnie wróciłem z premiery Skyfall , Bond w najlepszym wydaniu, mega!!! nie ma wyyebanych efektów lub czegoś nowatorskiego ale jest magia Bonda i najlepsze dupeczki
aż mnie ochota złapała na wódke z martini zdrowie!Maciusiowy - Pią 26 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
na pierwszy ogien Hans Kloc... 20 min i wylaczylem
to jakas kpina zarowno pod wzgledem scenografi, charakteryzacji, gry aktorskiej