HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
pum - Nie 25 Wrz, 2011 w sumie to miałem ze sobą phona na mobilu (specjalnie kupionego pod racechrono za 150 zł) + gps ale zapomniałem naładować przed wyjazdem.Kenet - Nie 25 Wrz, 2011 Miotało jak szatan na tych RE050, męsko wyszliśmy 4 kołami w zielone i później przez krawężnik na tor, pum nie wie co to strach oraz hamulec Kenet - Nie 25 Wrz, 2011
no name napisał/a:
Kojarzy ktoś czasy tej białej M3 ?
To zdaje się 335i było, było piękne ale czasów nie znam.Kenet - Nie 25 Wrz, 2011 BTW hothatchowa bluza Jakartiego mistrz, da się taką jeszcze kupić?Jakarti - Nie 25 Wrz, 2011
No faktycznie, na szybko zasugerowałem się podwójnymi końcówkami
na stronę, ale widać w takim razie że też coś dłubane było.Jakarti - Nie 25 Wrz, 2011
Kenet napisał/a:
no name napisał/a:
Kojarzy ktoś czasy tej białej M3 ?
To zdaje się 335i było, było piękne ale czasów nie znam.
slyszalem gdzies w polowie dnia - 2:40
nie wiem jak pozniej
to tak na szybko, wg wskazan licznika kenet jechal wolniej na tych dwoch prawych zakretach i szybciej np na dlugiej prostej aloe zobaczymy co pokaze program.M - Nie 25 Wrz, 2011 Nie wiem czy Emeryt mierzył sobie racechronem, jak tak to napiszcie jaki czas.
http://forum.hothatch.org....147.161.84.svgKenet - Nie 25 Wrz, 2011 Uuu za dużo hamuje pum - Nie 25 Wrz, 2011 a zrób kenet vs ja vs jakarti? (albo mi wyślij piki od racechrono najlepiej to sam sobie popatrzę )M - Nie 25 Wrz, 2011 Ju:
http://forum.hothatch.org/files/kpj.svg
Widać straszny rozstrzał w technice jazdy
No i wnioski można sobie wyciągnąć.
W racechronie lepiej to wyglada bo jest od razu podgląd na miejsce w ktorym jest ten przebieg.
Patrze po głównej prostej i Kenetowi napędza się ta astra oj napędza
Pum najszybszy jest w zakrętach, zaraz za nim Jakaroj - Nie 25 Wrz, 2011 kto jest kto?
na czerwono Kenet, zielony Pum?M - Nie 25 Wrz, 2011 Jest legenda w prawym górnym Bonczek - Nie 25 Wrz, 2011 Kurde siedząc w aucie miałem wrażenie u Keneta, że astra jest dość powolna, no ale czas mówi sam za siebie. Z kolei u pum`a to jest jakieś zło w tej foce jak wszystko napier.dala Kenet - Nie 25 Wrz, 2011 No niestety zawieszeniowo Astra odstaje , po prostu muszę bardziej hamować żeby nie płużyć i jak jechałem z pum'em to ciągle byłem w szoku jak on idzie przez zakręt. Ja tak szybko nie wejdę, bo Astra po prostu nie skręci tak jak focus. Widać ogromne pole do poprawy, muszę mniej hamować za tydzień. Cóż walka z masą i jakiś lepszy zawias będzie potrzebny do lepszych wyników, albo trzeba będzie zmienić auto A mocowo mimo, że Astra szału nie robi na papierze to potrafi zaskoczyć