To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Puchar Hothatch.org 2012

no name - Wto 10 Sty, 2012

rasta napisał/a:
Za dużó bijecie piany :/

Piany jest za dużo pod względem torów, ten za drogi, ten za mały,
ten za dziurawy.
Ja gdybym mógł to chciał bym tylko Poznań ale nie dość że daleko
to i na dodatek nie mam na to kaski. Jak będzie coś w pobliżu to
na pewno się pojawię raz czy dwa albo i trzy

Anonymous - Wto 10 Sty, 2012

M napisał/a:
rasta napisał/a:
Za dużó bijecie piany :/

Wymieniamy się informacjami/poglądami

Rasta i Mors tego nie robią. Rasta i Mors wygrywają :faja:

faldzip - Wto 10 Sty, 2012

M napisał/a:
Potrzebuję orła ktory mi znajdzie numer telefonu na tej pięknej stronie http://racing.pl/

To szkola Czwartka - raz bylem, to byly dwie trasy - do jazdy z instruktorem i druga to zdarcia opon, koszt byl chyba 250 czy 300 od kierowcy , instruktorow bylo 4, jezdzili max 3 kolka na prawym i zmiana, ale kolejka szla szybko. A jak sie chcialo polatac to po drugiej trasie mozna bylo jezdzic do woli. Ogolnie podobalo mi sie, bo ci instruktorzy sie starali.

Do tej pory najtaniej gdzie bylem to bylo NMnP, raz bylem na doczepke do jakiejs ekipy z klubu seata, to bylo z 10 osob moze a zaplacilem chyba ze 150 zeta. To bylo rok temu w styczniu. Potem bylem dwa razy i bylo 200 zeta od samochodu, wiec zabralem raz brata a raz kumpla, zeby se przejechali kilka kolek i dzielilismy sie kosztami :) ogolnie to przejezdzalem tam ze 150km.

anjas - Wto 10 Sty, 2012

moje najtansze upalanie to Colty w Radomiu :)
Było z 50 samochodów, koszt się podzielił a colty wjechały na kółko zapoznawcze, zapłakały, że opony schodzą i dalej stali na parkingu. Jeździło z 10 samochodów :)

Mega upalanie za grosze. Może w tym roku też coś organizują? :D

rasta - Wto 10 Sty, 2012

anjas napisał/a:
moje najtansze upalanie to Colty w Radomiu :)
Było z 50 samochodów, koszt się podzielił a colty wjechały na kółko zapoznawcze, zapłakały, że opony schodzą i dalej stali na parkingu. Jeździło z 10 samochodów :)

Mega upalanie za grosze. Może w tym roku też coś organizują? :D

Jak wpadliśmy i zrobiliśmy 2 kółko rozgrzewkowe to hłopaki zwineli manele i patrzyli resztę dnia za płota :lol2:

Anonymous - Wto 10 Sty, 2012

A mnie nie było ! :/
Bart - Wto 10 Sty, 2012

:rotfl:
anjas - Wto 10 Sty, 2012

jakoś pod koniec podszedł do mnie jeden gość z coltów i zapytał jak zrobiliśmy 240koni w preludzie. I czy ma kompresor :D
kubas - Wto 10 Sty, 2012

Hahahah a ja upalam w bydzi ze dwa razy w miesiącu na torze dwójkowym za 25zł od imprezy i jeżdże sobie przed imprezą ile chce potem w okół pachołków i po imprezie ile chce.... A od maja będzie tor gdzie wbije nawet trójke i o ile ceny mega nie wzrosną to będzie mistrz opcja. Do Poznania chętnie się przejade bo mam 130km :D A i na superoes można się przejechać bo cenowo wychodzi mistrz :)
roj - Wto 10 Sty, 2012

M, mogę pogadać ile wyjdzie za track day z racing.pl
w tą sobotę robią ułęż za 300 pln ale to cena "od fury" a nie tak, że ktoś obiecuje załatwić im komplet uczestników to raz. dwa - w sobotę będą 3 trasy ustawione. Jak byłem raz były dwie trasy, był dostęp do tej budki ułężowej z cywilizowanymi toaletami, do tego jakieś przekąski, grill, woda, soki, kawa, herba wszystko w cenie.

M - Wto 10 Sty, 2012

roj napisał/a:
M, mogę pogadać ile wyjdzie za track day z racing.pl
w tą sobotę robią ułęż za 300 pln ale to cena "od fury" a nie tak, że ktoś obiecuje załatwić im komplet uczestników to raz. dwa - w sobotę będą 3 trasy ustawione. Jak byłem raz były dwie trasy, był dostęp do tej budki ułężowej z cywilizowanymi toaletami, do tego jakieś przekąski, grill, woda, soki, kawa, herba wszystko w cenie.

Roj, oczywiście działaj - dzięki.
Nam zależy na 250zł max, za to możemy przyprowadzić sporą grupę a jedzienie możemy mieć swoje etc.

Gaydek - Wto 10 Sty, 2012

Poznań mamy klepnięty na 8 kwietnia, niedziela...

Pytanie tylko, czy zdołamy zebrać ekipę. Dlatego też jest jeszcze jedna opcja - wykupienie kilkunastu miejsc na AW Track Day. Czekam na terminy - będzie ich kilka. Zobaczymy co nam bardziej pasuje.

Anonymous - Śro 11 Sty, 2012

no i pozamiatane,8 kwietnia bede w robocie
Anonymous - Śro 11 Sty, 2012

Gaydek napisał/a:
Poznań mamy klepnięty na 8 kwietnia, niedziela...

jestem tu :D

PieQt - Śro 11 Sty, 2012

kurna, wielkanoc :-( , żeby jeszcze sobota - przecież mnie wydziedziczą, a ja chcę jechać ...