To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [2012] WRC, IRC, ERC...

qbus - Pią 12 Paź, 2012

R1 wystarcza (wtedy jedzie się 1 dzień ok 105 km oesowych) na międzynarodowej mozna poleciec 2 dni (chyba 150 km?). Wpisowe do INT (R1) to 300 euro, można załatwić zwolnienie lub zniżkę :) My jak bylismy w 2009 to na R1 lecielismy prawie 150 km na ostro, 1 dzien od 22 do 1 w nocy 1x 35 km i 1x9 km a pozostale oesy dnia drugiego od 8 do 20 :)

Bartolo pamiętaj że polecicie po kilkudziesieciu czterołapach które na hamowaniach, rozpedzaniach i oporach robia miazge z szutru.
Zdarzało się i tak:

ale generalnie większość trasy wygląda w ten sposób, równo jak stół:

Bart - Pią 12 Paź, 2012

Pierwsze zdjęcie jak z rajdu terenowego o_O
qbus - Pią 12 Paź, 2012

Bardzo dużo zależy od pogody, teraz generalnie wszędzie jest sucho więc powinno być całkiem nieźle.
106 - Sob 13 Paź, 2012

bleeeee.....

nie udalo sie ukonczyc.... os1 na rozpoznanie.... w polowie stawki chyba. os2 wolny przejazd. druga petla os1 na 3 km przed meta zakleszczyla sie skrzynia na 4tym biegu na jednym z dohamowan. ukonczylismy odcinek z czasem poprawionym o 10 sek mimo ze co chwile bylo odciecie a na koniec ciasny 2 lewy od ktorego napedzalismy sie z 4ki. os4 dojechany do mety na 1 biegu. na serwisie nie udalo sie usunac usterki.

jechalo sie mega. pilotowanie w nocy wyszlo na 6tke. rajd super. jak ktos lubi szutry to w pl takich sie nigdzie nie znajdzie. nikos w biurze rajdu. .. mistrz. organizacyjnie luz. .. nikt nic nie wie. bk bez pkc. szkoda dzisiejszego (drugiego etapu).

Marek23 - Sob 13 Paź, 2012

Mógłbyś opisać koszty... Kiedyś bym pojechał coś takiego,wypozyczonym autem.
Bad-i - Sob 13 Paź, 2012

Kurde szkoda
106 - Sob 13 Paź, 2012

duzo taniej niz rpp. z miedzynarodowa lic. 160, z krajowa 106 km osowych. tak jak napisal qbus mozna dogadac sie z organizatorem co do wpisowego. spimy w pl w leknicy (to 25 km od biura rajdu). reszta to podobnie - paliwo i inne. na zapoznaniu po 2 przejazdy.
Marek23 - Sob 13 Paź, 2012

Zajebiście, chyba wynajmne jakiegoś szrota i polece coś takiego, bo taki rajd szutrowy może mnie czegoś nauczy, na przyklad poprawnego hamowania :wall:
Koto - Sob 13 Paź, 2012

Oglądałem z dołu Fiestę którą Małyszczycki jechał Polski, niezły pogrom, osłony całe wydarte, a gdzie ich nie było to jak po piaskowaniu.
rallymati - Sob 13 Paź, 2012

106, co ze skrzynią?
qbica - Sob 13 Paź, 2012

Koto, na Vsetin sie wybierasz?
Koto - Sob 13 Paź, 2012

Jeszcze nie wiem, mam już jakieś plany na następny weekend, jak uda się je pogodzic z rajdem to jadę, odezwę się początkiem tygodnia.
Janusz - Nie 14 Paź, 2012

mnie to oczywiście nikt nie zaprosi :P

p.s i tak nie dam rady, ale przyjatrzyc można :rotfl:

qbus - Nie 14 Paź, 2012

Marek skończył na 4 oesie, na hopie na Arenie (miejscowka gdzie robilo sie 2 kolka dla kibicow) fura tak zanurkowala przodem ze zaryla w ziemie, wyrwalo wiatraki, zaczelo sie lac z chlodnicy. Kurdysia samochód identycznie zanurkował (chyba ten typ tak widocznie ma, bo zadne inne auto nie skakalo w ten sposob) z tym ze mial o tyle szczescia ze najpierw siadl lewy przod a potem prawy, wyrwalo nadkola, nakladki, zderzak, grilla ale pojechał dalej.

Knopt 1 ośką w National.

Dla mnie z punktu widzenia kibica bomba, na 0 i 00 stare WRC ktore gonily cala szerokoscia drogi, kilku dobrych driverow w enkach a S2000 same od siebie na luznym sa atrakcyjne wizualnie. Goscie w Trabant Cup robili co mogli, fury odbijaly sie po 10 razy po hopie ale cisneli jak sie dalo. Miazga dla mnie to szwed w starej Ibizie, drugiego dnia jechal pod koniec stawki mistrzostw Niemiec, szedl pelna dzidą, przed hopą wkładał jeszcze kolejny bieg, nie było taryfy ulgowej :) fura to chyba taki stary kit car bez poszerzeń, sekwencja itp.

106 - Nie 14 Paź, 2012

rallymati napisał/a:
106, co ze skrzynią?

sie zepsula. pewnie jakis drobiazg za piatke. po rozebraniu bedzie wiadomo.

nasz szuter spec :]

wurc na zerowce

trabant cup

xsi