HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
zefir - Pią 27 Sty, 2012 oo zesz w dupe, tyle lat gadania nie idzie na marne
pieknie!rasta - Pią 27 Sty, 2012 1. Rasta (jadę w Piatek i garuję do niedzieli )
2. M
3. Passenger
4. siema
5. Alex
6. Marek23
7. PiTT
8. Wiktor (gej od MX5)
9. Yarko
10. Kenet
11. roj
12. motoklinika subarak
13. motoklinika ścierra
14. Jakarti
15. mozliwe, ze kolega z honda type r. potwierdzi w przyszlym tygodniu.
16. kp
17. mozliwe, ze kolega z lexus is potwierdzi w przyszlym tygodniu.
18...
99. GaydekRasputin - Pią 27 Sty, 2012 1. Rasta (jadę w Piatek i garuję do niedzieli )
2. M
3. Passenger
4. siema
5. Alex
6. Marek23
7. PiTT
8. Wiktor (gej od MX5)
9. Yarko
10. Kenet
11. roj
12. motoklinika subarak
13. motoklinika ścierra
14. Jakarti
15. mozliwe, ze kolega z honda type r. potwierdzi w przyszlym tygodniu.
16. kp
17. mozliwe, ze kolega z lexus is potwierdzi w przyszlym tygodniu.
18. Rasputin
19. możliwe,że szwagier BMW 1M, potwierdze w przyszłym tygodniu
20....
99. Gaydek
Ja planuje w piątek najechać na Poznań i wyjechać w niedziele. Fajnie by było po upalaniu w sobotę sie....zamelanżować rasta - Pią 27 Sty, 2012 +1Marek23 - Pią 27 Sty, 2012 Jaka jest nawierzchnia w Poznaniu? W sensie czy seryjna guma wytrzyma powiedzmy 20 okrążeń? Wroće na niej do domu? Co ile okrążeń seryjny hamulec pada na Poznaniu? Zakładamy,że jest sucho i jedzie się dość dynamicznie jak na pierwszy raz...Mrozu - Pią 27 Sty, 2012
Marek23 napisał/a:
Jaka jest nawierzchnia w Poznaniu
Podobno szutrowa Rasputin - Pią 27 Sty, 2012
Marek23 napisał/a:
Co ile okrążeń seryjny hamulec pada na Poznaniu? Zakładamy,że jest sucho i jedzie się dość dynamicznie jak na pierwszy raz...
Tam się prawie nie hamuje Marek23 - Pią 27 Sty, 2012
Mrozu napisał/a:
Podobno szutrowa
Chodzi mi o rodzaj asfaltu, czy zjada szybko oponę,itd. Ale w sumie jak na kogoś kto po szutrze tylko taczką jeździł to nawet śmieszne.Mrozu - Pią 27 Sty, 2012 Asfalt gładki i przyczepnyMrozu - Pią 27 Sty, 2012
Marek23 napisał/a:
Ale w sumie jak na kogoś kto po szutrze tylko taczką jeździł to nawet śmieszne.
Nawet taczką nie jeździłem Marek23 - Pią 27 Sty, 2012 Dzieki. Pytam,bo nie chcę na zajawce zostać bez opon na torze. Nie mam drugiego kompletu felg,więc żadnych slików nie nakręcę...Marek23 - Pią 27 Sty, 2012
Mrozu napisał/a:
Nawet taczką nie jeździłem
Ja dość dużo i też chyba jakiś dach był po drodze...rasta - Pią 27 Sty, 2012 Jak będziesz szedł grubo tak jak piszą, że umiesz to nie wytrzymają 5 okrążeń, a jak będziesz podziwiał okolice to pewnie nic się im nie stanie.Marek23 - Pią 27 Sty, 2012
Cytat:
Jak będziesz szedł grubo tak jak piszą, że umiesz to nie wytrzymają 5 okrążeń, a jak będziesz podziwiał okolice to pewnie nic się im nie stanie.
Nie wiem jaki jest poziom,nie mam odniesienia,ale postaram się nie byc ostatni. Czyli musze pożyczyć felgi i ogarniać opony. Szajse.Janusz - Pią 27 Sty, 2012
Marek23 napisał/a:
Nie mam drugiego kompletu felg,więc żadnych slików nie nakręcę...
Marek nie pierdo** dobrze wiemy jak jest.... naruchaj jakiegoś slicka w używce, doturlasz sie i wrócisz najwyżej na zimówce chyba ze je tez masz na tych samych felgach to jedziesz na slicku, a do bagażnika seryjna guma, na pewno jest jakiś wulkanizator 24h w poznaniu inaczej to dla Ciebie będzie popierdołka, a nie jazda