Bonczek - Śro 25 Lip, 2012 Jeżeli będzie komplet to niestety nie da rady.
Jeżeli będzie wolne miejsce to tak jak mi to saxorulez w Lublinie powiedział:
- płacisz jeździsz, trzeba być fair w stosunku do innych Anonymous - Czw 26 Lip, 2012 Mogę prości o rezerwacje jednego miejsca ? Do końca miesiące będę wiedział czy jade czy nie Barejka - Czw 26 Lip, 2012
Czesio napisał/a:
Mogę prości o rezerwacje jednego miejsca ? Do końca miesiące będę wiedział czy jade czy nie
dla kogo to miejsce? Rasputin - Czw 26 Lip, 2012 Barej ty nie drwij z Cześka tylko sam się pojaw na jakimś td Barejka - Czw 26 Lip, 2012 ja bylem w przeciwienstwie do czeska, on z tego co pisal to mialby prawie caly sezon 2010,2011,2012 zjezdzony z hh Chloru - Czw 26 Lip, 2012 Bonczek, to, że zapłaci jak będzie chciał pojeździć jest jasne. Nie mówimy o śmiganiu na krzywy ryj tylko na ewentualnym spontanie jeżeli będa miejsca.Bonczek - Czw 26 Lip, 2012 Jeżeli bedą miejsca to nie ma problemu. Czesiu nie zarezerwuje Ci miejsca bo i tak nie przyjedziesz.Cartoon - Czw 26 Lip, 2012
Bonczek napisał/a:
Czesiu nie zarezerwuje Ci miejsca bo i tak nie przyjedziesz.
siema - Czw 26 Lip, 2012 Teraz to sie obrazi i nie przyjedzie.Anonymous - Czw 26 Lip, 2012 Bez komentarza !EmerytRs2 - Czw 26 Lip, 2012 niestety mam urlop Barejka - Czw 26 Lip, 2012 Czesio, nie rezewruj tylko wplacaj kase wtedy kazdy wezmie to na powaznie przynajmniejBonczek - Czw 26 Lip, 2012 Ale po co ma to robić skoro go nie będzie?
Ty Barej przyjeżdżasz? Barejka - Pią 27 Lip, 2012 niestety nie leszq - Nie 29 Lip, 2012 Nocuje ktoś może w tym "hotelu" na torze w dzień przed treningiem? Bo po trakdeju muszę jechać od razu na wesele, a prysznic by się całkiem przydał i szukam jakiegoś rozwiązania :S.