kamil - Wto 12 Cze, 2012 wiem, wiem słyszałem o wielu fajnych miejscach w Łodzi. Będę pamiętał Bonczek - Wto 12 Cze, 2012 Ja to lubię to duchowe przewodnictwo. Jak już skończę okres próbny w robocie to chyba się trzeba będzie spotkać roj - Wto 12 Cze, 2012
zefir napisał/a:
nie zgodze sie
gralismy niezle cała połowe łacznie z atakami pod koniec połówki, strata bramki ze stałego fragmentu gry to nie jest zła kondycja czy cos, tylko brak szczescia, u nas po takiej akcji odbiła sie piłka od bramkarza który nie do końca wiedział co sie dzieje.
no w sumie może racja chociaż mam wrażenie, że nawet jak kondycyjnie dają radę to czasami są takie momenty braku pomysłu i koncentracji na 100% a to też niezbędne.
a w ogóle co to za wypowiedź? nie zgodzę się + normalne argumenty? takie niepolskie i nieinternetowe..
trzeba tak: co ty hejterze zayeby pyerdolisz?! hóy się znasz ja mówię, że jest inaczej!
kamil napisał/a:
no dobra, ale chodziło mi o "powiedzonko" nie czepiać się karwa
zaraz będzie pisał, że o inną chodziło zefir - Wto 12 Cze, 2012 sorry roj
weż spierdalaj kamil - Wto 12 Cze, 2012 po prostu baczniej się przyjrzałem
no dobra, remis jest !Anonymous - Wto 12 Cze, 2012 teraz jeszcz 4 strezelą ruscy i mam punkt zefir - Wto 12 Cze, 2012 roj - Wto 12 Cze, 2012 kur.wa czy ktos może Czesiowi wyciąć ten obrazek w końcu?! PiTT - Wto 12 Cze, 2012 jaram sie jak dzieciak! mega mi sie podoba gra naszych
ogien!zefir - Wto 12 Cze, 2012 Co u Pana trenerze?? Bez zmian PiTT - Wto 12 Cze, 2012 musze przyznac ze zupelnie inaczej wygrada dziaj gra
chyba powiesze flagi w furze roj - Wto 12 Cze, 2012 pozwolę sobie niezgodzić się z Szanownym Panem, właśnie dokonana została pierwsza niewymuszona zmiana roj - Wto 12 Cze, 2012 zmiaaaaany rób matoooleeeeeAnonymous - Wto 12 Cze, 2012 Jak on myśli że czerwona kartka to jest znak że można dokonać zmiany Anonymous - Wto 12 Cze, 2012 Należy mi się 0,5 punkta bo trafilem ile Polska strzeli