saxorulez - Pon 31 Sie, 2009 tak.. wymiary JC62/60 znajdziesz tutaj:
http://www.itgairfilters....section=maxogenjarek-malopolska - Pon 31 Sie, 2009 Dzięki Łukaszu, dokładnie o coś takiego mi chodziło ) a w razie czego, jak już bede wiedział którego dokładnie szukam mogę się z tobą kontaktować, masz dojście do tych produktów??saxorulez - Pon 31 Sie, 2009 tak uderzaj smiałojarek-malopolska - Pon 31 Sie, 2009 ok pomierze, policze, spasuje i pojdzie PW a póki co dzięki saxorulez - Pon 31 Sie, 2009 dajesz pomógł albo kasuje te posty jarek-malopolska - Pon 31 Sie, 2009 chętnie lecz nie widzę takiej opcji... strick - Pon 31 Sie, 2009
jarek-malopolsk napisał/a:
chętnie lecz nie widzę takiej opcji...
Taka opcje masz we włąsnych tematach nox - Pon 31 Sie, 2009 Tak dla świadomości Ani simota Ani Raceland to nie są fabryki to są pośrednicy zamawiający stuff z Czajna i tylko je markuje pakuje w swoje pudełka Simota lansuje się na półke wyższa i dają takie ładne tabliczki z logiem Ale generalnie robi to dla nich jedna fabryka .jarek-malopolska - Pon 31 Sie, 2009 właśnie przyszła paczka, szczerze mowiąc na kolana nie zostałem rzucony, co prawda nie widziałem nigdy ani Simoty ani Racelanda na żywo ale myślałem, że pucha będzie większa... No ale skoro Saxorulez pisał, że te puchy są właściwie takie same to może po prostu na zdjęciach wyglądały na nieco większe Bart - Pon 31 Sie, 2009
nox napisał/a:
Tak dla świadomości Ani
Ania już dawno uświadomiona, ziomAnonymous - Wto 01 Wrz, 2009 Rzuccie okiem na dolot w tym aucie,ma to sens??
http://suchen.mobile.de/f...ng=&tabNumber=2saxorulez - Wto 01 Wrz, 2009 w wyścigach płaskich moze się to sprawdza.. zasadniczo im krótszy dolot tym lepsza góra. Ale Pan chyba troche za bardzo skrócił.. nie wiem jak to wpływa na zawirowania powietrza w kolektorzeM - Wto 01 Wrz, 2009 ja kiedys w hondzie musialem zalozyc stozek prosto na przepustnice i góry nie było a dół byl jak w dieslusaxorulez - Wto 01 Wrz, 2009 dziwne.. bo fizyka mówi na odwrót..
długi dolot - fajny dół
krótki dolot - fajna góraqbus - Wto 01 Wrz, 2009 aaa moj ziom z pracy (Mastela) zrobil mala zmiane w racelandzie... skrocil ta elastyczna gume o tyle ile sie dalo zeby dolot sie caly czas miescil... podobno poprawa jest mocno odczuwalna.