To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

rasta - Pią 07 Gru, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
Juz wiem zeby do Foki z paskudnym zderzakiem z przodu nie startowac na swiatlach

Przy obecniej pogodzie masz duże szanse ;)

BaRtO_206GT - Pią 07 Gru, 2007

yeah!! daj znac jak bedziesz gdzies jechal wieczorem! :p a potem ustawie sobie opis "Foka Turbo nie jedzie" :p heheheh

nie no zartuje!! Przeciez ja nawet nie mam najmniejszego podejscia do Twojego sprzetu!

rasta - Pią 07 Gru, 2007

Zanim zapnę 4 na której łapię trakcję już się może skończyć prosta ;)
Anonymous - Pią 07 Gru, 2007

Siemaneczko,
alesz jestem ciekawy jak ten Focus jeździ... jest moc, moment i szpera :D

btw. ważyłeś go może?

rasta - Pią 07 Gru, 2007

nozder napisał/a:
Siemaneczko,
alesz jestem ciekawy jak ten Focus jeździ... jest moc, moment i szpera

btw. ważyłeś go może?

Niestety nie miałem okazji ważyć Foczki, w dowodzie pisze 1150 kg + kierowniek 95 + parę gratów ;)

Jak jest trakcja to całkiem znośnie się odpycha (chyba) - przykladowo: 3 osoby na pokładzie 4 bieg 3 tyś. obr. od 100 do 200 w 9,09s
0-100 ~5,5s oponki niestety tylko 215/45

hm ciezka musi byc ta Twoja foka skoro przy 270 koniach robisz wysoka 13-tke na 400m..
rasta - Pią 07 Gru, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
hm ciezka musi byc ta Twoja foka skoro przy 270 koniach robisz wysoka 13-tke na 400m..

No jeśli dla ciebie ośska, ze skórami w środku robiąca nawet wysokie 13 jest wolna to ja już nie wiem...
Oczywiście nie licze wydmuszek, które oprócz kubełka nie mając nic w środku...

Czas podany na stronie mocno nieaktualny.... ;)

FreeMan - Pią 07 Gru, 2007

rasta napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:

No jeśli dla ciebie ośska, ze skórami w środku robiąca nawet wysokie 13 jest wolna to ja już nie wiem...
Oczywiście nie licze wydmuszek, które oprócz kubełka nie mając nic w środku...

Czas podany na stronie mocno nieaktualny.... ;)

Barto On mowi o Twoim pugu.... :) LOL LOL LOL

Michał - Pią 07 Gru, 2007

hehehehehe
mi sie podoba ze kolega nie jedzi na wprost tylko ale tez skręca .
gratsy

A to jaki jest aktualny czas?? nie no pytam czysto z ciekawosci. Wysoka 13-stka wydaje mi sie kiepskim czasem jak na 270 koni i szpere.. ale nie wiem moze sie myle. Np 230 konny Type R robi 13.9 fakt faktem troche wybebeszony ale seryjny type R ile wazy? pewnie jakos 1250 wiec mimo wybebeszenia i tak jest ciezszy od Focusa i ma 40 koni mniej a tez robi wysoka 13-stke. Jak to jest?
OSKAR - Pią 07 Gru, 2007

resta.czy my przpadkiem nie widzielismy sie ostatnio u grbowskiego???
rasta - Pią 07 Gru, 2007

OSKAR napisał/a:
resta.czy my przpadkiem nie widzielismy sie ostatnio u grbowskiego???

Niewykluczone, koniki podane w twoim podpisie pasują do niebieskij cytrynki, przy której hamowaniu brałem udział :p Pozdro

BaRtO_206GT napisał/a:
A to jaki jest aktualny czas?? nie no pytam czysto z ciekawosci. Wysoka 13-stka wydaje mi sie kiepskim czasem jak na 270 koni i szpere.. ale nie wiem moze sie myle. Np 230 konny Type R robi 13.9 fakt faktem troche wybebeszony ale seryjny type R ile wazy? pewnie jakos 1250 wiec mimo wybebeszenia i tak jest ciezszy od Focusa i ma 40 koni mniej a tez robi wysoka 13-stke. Jak to jest?

Atkualny przy obecnej pogodzie jest niemierzalny ;)
Czynników jest sporo np. opony lub kierownik- ja za mistrza starów się nie uważam...
No najlepiej było by się z tym Type-R spotkać ;)

OSKAR - Pią 07 Gru, 2007

no to piknie to napewno byles ty.jeszcze jeden twoj ziomus sie hamowal seria i potem jeszcze integra byla 8)
rasta - Pią 07 Gru, 2007

Michał napisał/a:
hehehehehe
mi sie podoba ze kolega nie jedzi na wprost tylko ale tez skręca .
gratsy

Zakręty to największy fun

OSKAR napisał/a:
no to piknie to napewno byles ty.jeszcze jeden twoj ziomus sie hamowal seria i potem jeszcze integra byla

Wszystko się zgadza, jaka ta Warsiafka mała ;)

OSKAR - Pią 07 Gru, 2007

no widzisz jak piknie.wtedy jeszcze nie wiedziales pewnie o tym forum :D