OSKAR - Śro 16 Lip, 2008 czesc jestem kondzio mam 12 lat i lubie wachac psie kupy. i czepiac sie kolegow na forum nawet jak wrzuca zdjecie fajnego samochodu na przyklad accord coupe KonradMK - Śro 16 Lip, 2008 cześć osrak, dzwoniła twoja mama i mówiła że odbierze cię ze świetlicy za pół godzinyOSKAR - Śro 16 Lip, 2008
kondzio-proncio
kochabym ciebie anjas - Śro 16 Lip, 2008 Konrad, moim zdaniem takiego accorda kupę mozna kupic w bardzo dobrym stanie zdecydowanie ponizej 30 tysiecy. Trzeba tylko poszukać.
Prelude jest bardzo fajne, ale moim zdaniem wymięka kompletnie przy tym accordzie.
(choćby pod względem komfortu podróżowania - choć w pralce i tak nie jest najgorzej).k-mart - Śro 16 Lip, 2008
Marek23 napisał/a:
że ojciec przytulil nowe RS6 zrobione w MTM na 650 koni...
Seria wazy 2,2 tony a na torze robi lepsze czasy niz lzejsze M5touring.
Track-testy pisza, ze nowy RS prowadzi sie jak "TIR". A jednak.
Dlatego:
Waga nie jest wazna.Marek23 - Śro 16 Lip, 2008
Michał napisał/a:
w wawrszawie to w sumie szału nie robi już. Lambo już jedzą, a to jest szał
Od 150 km/h wzwyż 650 turbo koni RS6 może klepnąć wolnossące 560 koni Gallardo.
Tu nie chodzi o szał, tylko o zaskoczenie przeciwnika. Fura będzie bez znaczków,itd, cichociemna... I to jest fajne.strick - Czw 17 Lip, 2008 Kurwa ale jazda
Stary we wtorek postanowił sobie pojechac na basen...
Wraca do szatni, patrzy, jego szafka otwarta, po sprawdzeniu brakowała kluczykow z auta, a po wyjsciu i jego samego
Dzis outlander miał by całe 2 miesiace mi - Czw 17 Lip, 2008 o fcuk
....AC się przydaje strick - Czw 17 Lip, 2008 Własnie siedzi koles z ubezpieczalni na dole
Najlepsze jest to, ze stary nie miał AC od jakiegos czasu, ale tym razem go przekonałem, zeby brał przynajmniej na pierwszy rok...ps - Czw 17 Lip, 2008 Wow, ale akcja
Nastepnym razem kluczyki w slipy strick - Czw 17 Lip, 2008 Całe szczescie papierow nie zajebali Bart - Czw 17 Lip, 2008 kiepska sprawa strick...
niektóre ubezpieczalnie nie wypłacają kasy z AC jeśli nie ma się dowodu rejestracyjnego i kompletu kluczyków.strick - Czw 17 Lip, 2008 Zobaczymy jak bedzie... Własnie przyjechał koles z ubezpieczalni i bedzie działał Mick - Czw 17 Lip, 2008 shit...
a zawsze myślałem jak szedlem na basen czy mi nie zapierdzielą kluczyków z szafki...
a co do AC, zawsze wykupuje, nie ma znaczenia czy samochód jest stary czy nowy i staram się tego nauczyć mojego przyjaciela Adama 206Gti, który nigdy do tej pory nie uznawał AC, dopiero po nie przyjemnej jednej akcji chyba zaczał trochę już o tym poważniej myśleć.
i tak tego nie przeczyta, bo nie wchodzi w HydePark, ale na pewno przyznał by mi racje.
Stick 3mam kciuki,
czasami nie wypłacają jak nie masz dwóch kluczyków,
wiec radziłbym szybko podjechać i dorobić drugi oryginalny na "lewo"strick - Czw 17 Lip, 2008 Nie ma problemu z kluczykami
Wkoncu jest o to sprawa ze ukradli kluczyki...
Wypłaca kase, a potem beda sie sadzic z basenem, zreszta tak jak moj stary
Jak sie okazało, ubezpieczalnia wynajmie dedektywa, ktory sprawdzi wszystko. J
uz stary jest spokojny po rozmowie z gosciem z ubezpieczalni