ja jebie.. jak dla mnie powinien dostać jeszcze order od Państwa, że obronił siebie i obecnych członków rodziny. (poważnie tak uważam, to nie sarkazm)Anonymous - Pią 15 Lis, 2013 Niewyobrażalne pcs - Pią 15 Lis, 2013 najlepsze jest to, ze jak jakies lyse polmozgi z premedytacja maczetami kogos na smierc skatuja na ulicy to dostaja wyrok za pobicie ze skutkiem smiertelnym/ z uzyciem niebezpiecznego narzedzia a nie zabojstwo.B-Rey - Sob 16 Lis, 2013 Tymczasem w Rybniku
roj - Sob 16 Lis, 2013
B-Rey napisał/a:
Tymczasem w Rybniku
ja wiem że "byyyłoooo" jest nadużywane tutaj ale to akurat było w tym temacie, pół strony wyżej, wczoraj
(ale materiał z linka usunięty )B-Rey - Sob 16 Lis, 2013 roj, przecież wiem. Wstawiłem nowy jakby ktoś chciał obejrzeć, bo widziałem że poprzedni został zablokowany. was79 - Pon 18 Lis, 2013 Pomijając źródło tej wiadomości - to jest dobre.
http://www.pomponik.pl/pl...uty,nId,1059328
Czyli jak na track dayu ciulniesz kolesia, który ustawił się na zewnętrznej, bo mu się podobało, albo postanowił zrobić grilla przy zakręcie to:
Cytat:
prokuratorski zarzut dopuszczenia się nieumyślnie czynu, na skutek którego doszło do ciężkich uszkodzeń ciała innej osoby (art. 156 § 2 Kodeksu Karnego).